Joi, ziua în care acționarii lui Dinamo trebuie să returneze cei 800.000 de lei! ”Se așteaptă falimentul!”

1 month ago 17

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea - Turris, marți, 16:45, Digi Sport 1

Pablo Cortacero și oamenii săi păreau să devină salvatorii lui Dinamo în momentul în care au venit în România, însă timpul a arătat că investitorii iberici nu dețin reursele financiare pentru a susține clubul din Ștefan cel Mare. Succesorii lui Ionuț Negoiță au arătat că nu dețin o strategie compatibilă cu aspirațiile firești ale unei grupări la care au jucat Mircea Lucescu, Florea Dumitrache, Cornel Dinu, Gigi Mulțescu, Dorin Mateuț sau Ioan Andone, nu și-au plătit jucătorii, iar Cosmin Contra e pe picior de plecare. 

Joi, ziua în care acționarii lui Dinamo trebuie să returneze cei 800.000 de lei!

În cadrul emisiunii Fotbal Club, luni seara, moderatorul Radu Naum a oferit o informație cu nenumărate semnificații în privința viitorului trupei din Ștefan cel Mare. 

”Până joi sau vineri, acești oameni, spanioli, trebuie să achite cei 800.000 de lei care le-au fost dați. S-a tot vorbit că ar fi venit banii din drepturile de televiziune, dar eu nu am văzut nimic. Ar fi vorba despre 160.000 ce euro.

Entitatea care i-a împrumutat cu această sumă trebuie să execute joi, cel mai târziu vineri. Dacă nu, va urma o altfel de execuție. Ceva trebuie luat de acolo, de la Dinamo.

E clar, ei trebuie să producă acești bani până cel mai târziu vineri. Este un document, se pare girat de o bancă, semnat chiar de ei”, a spus în cadrul emisiunii Fotbal Club, luni seara, moderatorul Radu Naum. 

Concluzia lui Ion Crăciunescu 

Invitat în cadrul emisiunii, Ion Crăciunescu, omul care a condus finala Ligii Campionilor Ajax - Milan 1-0, a tras concluziile. 

”Probabil se așteaptă falimentul la Dinamo pentru că lucrurile degenerează pe zi ce trece. Poate că banii au ajuns la intrarea în București și de acolo e greu să avanseze pentru că localitățile din jurul Capitalei sunt în carantină și nu pot avansa cu caruța de unde vin ei din Spania.

De câte ori trebuie să ne mintă unii ca să nu-i mai credem? Nu mai au pe unde să pună minciunile", a spus Ion Crăciunescu. 

VIDEO cu informația legată de termenul limită impus acționarilor de la Dinamo

Etichete: dinamo , cosmin contra , dinamo faliment , radu naum , pablo cortacero
Read Entire Article

Powered By Seo Tools