Joe Biden nu rămâne indiferent la problema armelor de foc. Ce spune președintele american despre legislația în vigoare

3 săptămâni in urmă 1

Joe Biden/sursa foto: Profi MediaJoe Biden/sursa foto: Profi Media

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a făcut apel la acţiuni decisive în ceea priveşte controlul armelor de foc, la doar o zi după ce un atacator a ucis 10 persoane într-un supermarket din oraşul Boulder, în statul Colorado. Joe Biden a declarat că Senatul SUA ar trebui să interzică armele de asalt şi să reducă ambiguităţile legislative în ce priveşte verificarea cumpărătorilor de arme.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 22:19

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Joe Biden: „Putem elimina ambiguităţile legislative din sistemul de verificare a antecedentelor unui potenţial cumpărător, inclusiv ambiguităţile constatate după cazul Charleston. Avem în prezent unul dintre cele mai bune instrumente pentru a preveni violenţa armată. Senatul ar trebui să adopte imediat – şi repet: Senatul SUA… sper că cineva aude ce spun acum… ar trebui să adopte imediat, cele două Camere ar trebui să adopte o lege care să elimine ambiguităţile legate de sistemnul de verificare a cumpărătorilor de arme.”

Conform agenției de presă RADOR, Poliţia din Boulder, Colorado a arestat un suspect de 21 de ani şi l-au acuzat de crimă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă