Joe Biden le cere angajaților federali să se vaccineze, altfel vor fi supuși unor controale stricte. Noile măsuri anunțate de președinte

2 luni in urmă 32

Joe BidenJoe Biden
  • Joe Biden anunță noi măsuri pentru stimularea campaniei de vaccinare.
  • Angajații federali trebuie să se vaccineze, altfel vor fi supuși unor controale stricte.
  • Aproximativ 50 de republicani protestează, fără mască, în Congres, după măsurile anunțate de Biden.

Joe Biden anunță o nouă strategie pentru a stimula campania de vaccinare din Statele Unite. Acesta le cere angajaților federali să se vaccineze, altfel vor fi supuși unor controale stricte.

Toți angajații guvernamentali care nu se vaccinează vor face două teste săptămânale și nu vor putea să călătorească în interes de serviciu. Cei nevaccinați vor trage în jos echipele în care lucrează. E legal să ceri dovada vaccinării“, a declarat Joe Biden.

Președintele american a reamintit importanța vaccinării și a vorbit despre cea de-a treia doză: „Nu există dovezi că avem nevoie de a treia doză. Știința nu a stabilit deocamdată. Toate cazurile spitalizate de acum sunt la nevaccinați. Vaccinurile sunt sigure și eficiente, nu e politică, nu e despre democrați și republicani, ci despre viață și moarte. Libertatea înseamnă responsabilitate. Fiți responsabili pentru cei iubiți, e o binecuvântare că avem acces la vaccin“.

Joe Biden, despre obligativitatea purtării măștii de protecție

Joe Biden spune că este important pentru copii ca, din toamnă, să fie deschise școlile, însă acest lucru „trebuie făcut în siguranță“: „Profesorii vor fi vaccinați și elevii vor purta măști“.

Trebuie să purtăm masca în comunitățile unde nu sunt mulți vaccinați. Vreau ca oamenii să fie în siguranță, dacă ești nevaccinat ești o problemă pentru colegi, familie. Am spus că scăpăm de mască în mai pentru că am crezut că ne vom vaccina mai mulți“, explică președintele american.

Republicanii protestează în Congres

Aproximativ 50 de republicani protestează, fără mască, în Congres, după măsurile anunțate de Biden.

BREAKING: Republican lawmakers march to the Senate floor to protest Nancy Pelosi’s mask mandate.

Read more: https://t.co/jbp7Y0Moev pic.twitter.com/snbVJGTdTT

— The Post Millennial (@TPostMillennial) July 29, 2021

BREAKING: House Republicans are protesting the mask mandate by walking maskless to the Senate chamber pic.twitter.com/sLLkuPioR0

— Insider Paper (@TheInsiderPaper) July 29, 2021

NEW: About 50 House Republicans walk massless to the Senate to protest the House’s new mask mandate.
pic.twitter.com/Bkfpxwazni

— The Bias News (@thebias_news) July 29, 2021

The post Joe Biden le cere angajaților federali să se vaccineze, altfel vor fi supuși unor controale stricte. Noile măsuri anunțate de președinte appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă