Joe Biden i-a lăudat pe americani de Crăciun pentru ''uriaşul curaj'' de a lupta împotriva pandemiei

3 săptămâni in urmă 16

Joe Biden a lăudat, în primul său mesaj de Crăcun la Casa Albă, ''uriaşul curaj'' al americanilor de a lupta împotriva pandemiei şi i-a îndemnat să caute ''lumină'' şi unitate în aceste clipe grele, relatează AFP.

Joe Biden, preşedintele SUA

Profimedia Images

''Anul acesta, am văzut uriaşul curaj, forţa, rezistenţa şi hotărârea tuturor acelora dintre voi care îngrijesc, alină, predau, apără şi servesc ţara într-un fel mai mare sau mic mic'', scrie preşedintele american într-un mesaj, semnat de asemenea de Prima Doamnă Jill Biden.

Cuplul prezidenţial, care se confruntă cu o Americă sătulă de pandemie, a pus accentul, anul acesta, pe sărbătorilor de la sfârşitul anului, fie că este vorba despre curcanul de Ziua Recunoştinţei sau despre împodobirea Casei Albe cu decoraţiuni.

Joe Biden, insultat în timpul unei convorbiri telefonice de Crăciun

Preşedintele american şi Prima Doamnă, Jill Biden, au respectat tradiţia de a discuta cu câteva persoane folosind o linie specială pentru a urmări turneul lui Moş Crăciun, gestionată din 1955 de către Comandamentul Apărării Aerospaţiale a Americii de Nord (NORAD).

Joe Biden a fost insultat într-un apel telefonic de către un bărbat care i-a spus şefului statului american "Let's go Brandon", un slogan folosit de către susţinătorii lui Donald Trump.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă