Joe Biden, după atentatul de la aeroportul din Kabul: Nu vom uita, nu vom ierta. Vă vom urmări până la unul și vă vom face să plătiți.

1 lună in urmă 53

Președintele american, Joe Biden, a declarat, joi, după atentatul revendicat de ISIS – K la aeroportul din Kabul, în care și-au pierdut viața 12 militari americani: ”Nu vom uita, nu vom ierta. Vă vom urmări până la unul și vă vom face să plătiți”. El a mai spus că America va răspunde ”cu precizie și cu forță” și că teroriștii nu vor câștiga.”Îi vom salva pe aliații afgani. America nu va fi intimidată”, a mai spus Biden.

Alte declarații relevante

Este o zi grea. După cum știți, în această seară teroriștii au atacat aeroportul. Grupul numit ISIS K a luat viețile unor americani care păzeau acest aeroport, mai mulți civili au fost uciși.

Comandanții de la Washington se preocupă de această chestiune îndeaproape. Situația de pe teren se schimbă constant. Soldații care și-au dat viața au fost niște eroi.

Peste 100 de mii de cetățeni americani,  parteneri  ai americii, afgani, au fost duși în locuri sigure. Gil, soția mea  și mine ne gândim cu durere la toate acele familii afgane care au pierdut copii în  toate  aceste atacuri.

Nu vom uita, nu vom ierta. Vă vom urmări până la unul și vă vom face să plătiți.

Vom răspunde cu precizie și cu forță, trebuie să știți că teroriștii aceștia nu vor câștiga. Îi vom salva pe aliații afgani. America nu va fi intimidată.

Le-am spus celor din armată că dacă au nevoie de contingente suplimentare le vor primi. În ce privește identificarea și doborârea liderilor ISIS care au făcut toate acestea, îi vom găsi oriunde ar fi, oricine ar fi.

Citește și

LIVE Cel puțin 60 de persoane ucise și 140 rănite în urma atacului sinucigaș de la aeroportul din Kabul / 12 militari americani au fost uciși / ISIS a revendicat atacul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă