Jocurile Paralimpice: Eduard Novak s-a calificat în finala cursei de urmărire individuală 4000 m și se luptă pentru medalie la Tokyo

1 lună in urmă 49

Eduard Novak s-a calificat în finala cursei de urmărire individuală 4000 m și se luptă pentru medalie, a anunțat ministrul Sportului pe pagina sa de Facebook. Cursa va avea loc vineri, începând cu ora 09:15.

„Azi alerg pentru aur! M-am calificat deja în finala cursei de urmărire individuală 4000 m și mă voi confrunta cu principalul meu rival în această probă, Jozef Metelka. Rezultatul confruntării noastre de astăzi va fi decis și de șansă. Fiți alături de mine la ora 9:15, urmărind lupta noastră sportivă pe LookSport +!”, a postat Novak pe Facebook.

Ministrul Tineretului şi Sportului a ocupat, joi, locul al XI-lea, în proba de contratimp 1.000 de metri, categoriile de dizabilitate C4-5. El a fost cronometrat cu timpul de un minut, şase secunde şi 918 miimi. La acest timp s-a aplicat un coeficient de 98,91 la sută, astfel că a Novak (categoria de dizabilitate C4) a contat în clasament cu 1:07.655.

sursa foto: Facebook\ Eduard Novak

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă