Jocurile Olimpice 2020: Delegațiile din Kîrgîstan și Tadjikistan au sfidat protocolul Covid și au defilat fără măști de protecție

1 lună in urmă 25

Componenți ai delegațiilor din Kîrgîstan și Tadjikistan au defilat vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, fără a purta măști de protecție, în contrast cu restul sportivilor care au participat la evenimentul din capitala Japoniei, relatează Agerpres, care citează Reuters.

Sportivii țărilor menționate au sfidat protocolul Covid impus de organizatori, iar la fel au făcut și purtătorii de drapel ai delegației Pakistanului, mai arată sursa citată.

Potrivit Reuters, organizatorii nu au comentat imediat în legătură cu lipsa măștilor la unele delegații în timpul ceremoniei de deschidere.

Drapelul delegației României, care a defilat printre ultimele zece țări la Tokyo, a fost purtat de Radiş (canotaj) şi Robert Glinţă (nataţie).

Mădălina Bereș fusese inițial cea desemnată să poarte drapelul, însă, după modificarea programul de sâmbătă, de la canotaj, ea nu a mai putut participa la ceremonie, iar COSR a ales-o în locul ei pe Simona Radiș.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă