Joaquin Correa este aproape de transferul la Internazionale Milano, după ce Lazio Roma i-a scăzut prețul la 31 de milioane de euro!

1 lună in urmă 24

Internazionale Milano e la un pas de a ajunge la un acord cu Lazio Roma pentru atacantul argentinian Joaquin Correa.

Clubul roman a scăzut prețul cerut pentru starul sud-american și a facilitat astfel o înțelegere iminentă cu campioana din Serie A.

Joaquin Correa ar putea ajunge la Internazionale Milano pentru suma de 31 de milioane de euro înainte de finalul perioadei de transferuri

Gazzetta.it susține că Lazio Roma e gata să se despartă de argentinianul Joaquin Correa pentru 31 de milioane de euro, după oferta trimisă de Internazionale Milano.

CEO-ul Interului, Beppe Marotta, și directorul sportiv, Piero Ausilio, au purtat o discuție telefonică cu agentul fotbalistului de 26 de ani, Alessandro Lucci, marți după-amiază, unde au căutat să se apropie de un acord final și se așteaptă acum răspunsul lor la cererea actuală a lui Lazio.

Oficialii lui Inter vor să încheie afacerea Correa în următoarele două zile, cu sfârșitul perioadei de transferuri și sezonul Serie A în curs de desfășurare.

Lazio încearcă și ea să urgenteze mutarea lui Correa la Inter pentru a finaliza aducerea lui Filip Kostic, de la Eintracht Frankfurt, cu care a ajuns deja la o înțelegere cu privire la viitorul său contract de la capitolini.

The post Joaquin Correa este aproape de transferul la Internazionale Milano, după ce Lazio Roma i-a scăzut prețul la 31 de milioane de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă