Joan Laporta și-a început mandatul la FC Barcelona cu o gafă de proporții: "Când faci 18 ani, mă suni"

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Laporta, cel care a mai ocupat această funcție în perioada 2003-2010, a câștigat detașat alegerile în fața contracandidaților săi, cu 54,28% dintre voturi, față de 29,99% Victor Font și 8,58% Antoni Freixa. Numai că fostul și noul președinte al Barcelonei și-a început cu stângul mandatul la conducerea grupării catalane.

Galerie Foto

Joan Laporta, gafă imensă la doar câteva minute după ce a câștigat alegerile pentru președinția Barcelonei: "Când împlinești 18 ani, mă suni"

După ce a fost declarat învingător, Joan Laporta s-a fotografiat cu susținătorii săi în afara stadionului Camp Nou. O tânăra a vrut la rândul său să imortalizeze momentul, dar comentariul oficialului Barcelonei a produs rumoare în mediul on-line și a fost intens discutat pe rețelele sociale. Mai mult, a fost evidențiat și modul în care avocatul a atins-o pe tânăra respectivă, în timpul pozei.

"Când împlinești 18 ani, să mă suni", i-a transmis Laporta tinerei alături de care s-a fotografiat. Imaginile au fost preluate de mii de persoane, iar reacțiile au fost dintre cele mai dure: "Fără îndoială, cel mai dezgustător lucru pe care l-am văzut vreodată", "Misoginism" sau "Acesta este omul care va reprezenta Barcelona?", au fost doar câteva dintre ele.

Anunțul lui Laporta despre Leo Messi, imediat după ce a câștigat alegerile de la Barcelona

Înainte de alegeri, Laporta spunea într-un interviu că el este singura persoană care îl poate convinge pe Messi să rămână.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r - Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a declarat Joan Laporta, după ce a câștigat alegerile, citat de Mundo Deportivo.

Etichete: fc barcelona , joan laporta , presedinte barcelona , alegeri barcelona , gafa joan laporta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă