Joan Laporta dezvăluie discuția avută cu Xavi cu privire la transferul lui Dani Alves

1 săptămână in urmă 18

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Președintele clubului blaugrana a vorbit despre aducerea lui Dani Alves și implicarea lui Xavi în transfer.

Joan Laporta spune că Xavi a fost încântat de aducerea lui Alves

Joan Laporta are misiunea dificilă de a gestiona situația la Barcelona în condițiile în care clubul se află într-o perioadă de reconstrucție, atât sportivă, cât și financiară.

Aducerea lui Xavi inseamnă un nou pas făcut către acest obiectiv de reconstrucție, iar Laporta dezvăluie discuția avută cu privire la întoarcerea lui Dani Alves.

"L-am întrebat pe Xavi dacă vrea să-l aducem pe Dani Alves pentru că era disponibil și mi-a spus direct: 'Am nevoie de el, e important.' Și lucrurile s-au întâmplat așa cum știți deja. Dani Alves e aici", a spus Joan Laporta, conform Fabrizio Romano.

Dani Alves e cel mai titrat fotbalist din istorie, dar va primi cel mai mic salariu de la Barcelona! Anunțul spaniolilor

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Apărătorul sud-american a mai jucat la Barcelona în perioada 2008-2016, iar în prezent este fotbalistul din toate timpurile cu cele mai multe trofee cucerite în carieră, nu mai puțin de 46, 23 dintre acestea fiind obținute cu formația catalană.

În ciuda statutului său, publicația catalană Sport susține că Dani Alves a acceptat să primească cel mic salariu de la FC Barcelona, aici fiind luați în calcul toți jucătorii primei echipe.

Sursa citată nu oferă detalii exacte referitoare la remunerație brazilianului, însă precizează că veniturile sale pot crește în funcție de anumite clauze de obiectiv din contract.

  • Bahia, Sevilla, Juventus, PSG și Sao Paulo sunt echipele la care a mai jucat Dani Alves.

Dani Alves a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, urmând să aibă drept de joc din ianuarie 2021. Fundașul și-ar fi dorit să primească un contract pe un an calendaristic la Barcelona pentru a păstra șanse la convocarea în naționala Braziliei pentru CM 2022 din Qatar, însă clubul catalan va decide la finalul actualei stagiuni dacă îi va prelungi sau nu înțelegerea fundașului.

În primul mandat la Barcelona, Dani Alves a cucerit 23 de trofee, printre care trei Champions League și șase titluri în La Liga.

Etichete: barcelona , dani alves , joan laporta , xavi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă