Joan Laporta, anunț extraordinar pentru fani: „Sunt convins că Messi va continua la Barcelona”

1 lună in urmă 18

Leo Messi nu va pleca de la Barcelona! Joan Laporta este convins că îl va determina pe starul argentinian să continue pe Camp Nou.

Conducătorul catalanilor a dat detalii despre negocierile cu Leo Messi și a ținut să sublinieze că va face totul pentru a nu se ajunge la o despărțire.

La Barcelona, Messi ar putea să fie coleg din nou cu Neymar, cei doi fiind buni prieteni.

Joan Laporta este convins că Leo Messi va rămâne la Barcelona: „Este un om extraordinar!”

„Totul progresează corespunzător”, a spus oficialul catalanilor. „Voi face tot ce este în puterea clubului pentru ca el să rămână. Asta facem. Messi este motivat. Este un om extraordinar şi sunt convins că va dori să continue la Barcelona”, a adăugat Laporta.

Leo Messi are 23 de goluri şi opt pase decisive în 28 de apariţii în La Liga pentru Barcelona, în acest sezon. În total, atacantul a reuşit 29 de goluri şi 13 pase decisive în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile, în stagiunea 2020-2021.

Surse apropiate conducerii de pe Camp Nou susțin că jucătorul ar putea fi convins să continue la Barcelona cu un contract atractiv din punct de vedere financiar, care ar putea fi pe viață.

Asocierea mărcii Messi cu marca Barcelona pe viață a fost un obiectiv declarat public al tuturor celor trei candidați la președinția catalanilor. Drept urmare, Joan Laporta rămâne fidel acestei idei, care ar putea aduce multe beneficii de ordin financiar și de imagine clubului blaugrana.

Messi ar putea avea un salariu pe viață la Barcelona, care să le permită catalanilor să amâne anumite plăți pe care le au de făcut, inclusiv cele care îi sunt datorate acum starului argentinian.

The post Joan Laporta, anunț extraordinar pentru fani: „Sunt convins că Messi va continua la Barcelona” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă