Joan Laporta a început să "dea din casă" după ce l-a pierdut pe Leo Messi

1 lună in urmă 37

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Joan Laporta a vrut să-l readucă pe Neymar la Barcelona

Aflat la al doilea mandat pe Camp Nou, Laporta susține că a încercat să dea încă din start o lovitură de proporții: revenirea lui Neymar la formația catalană.

"Da, am încercat să-l luăm din nou pe Neymar. El ne-a contactat și își dorea să revină.", a declarat Joan Laporta, pentru Esport3. Ulterior, însă, starul brazilian a fost convins să-și prelungească înțelegerea cu PSG, care acum este scadentă în vara lui 2025.

Referitor la Leo Messi, Laporta a spus că starul argentinian nu ar fi putut rămâne la Barcelona, din rațiuni financiare, nici în condițiile în care Antoine Griezmann a revenit la Atletico Madrid.

Omul numărul 1 de la Barcelona a dezmințit și zvonurile conform cărora Barcelona ar fi fost dispusă să-l vândă și pe tânărul Ansu Fati. "Sunt minciuni! Niciodată! Ansu a fost foarte curajos să accepte să poarte tricoul cu numărul 10.", a mai spus Laporta.

Un şeic i-a transferat 20 de milioane tatălui lui Neymar, iar fotbalistul a prelungit contractul cu PSG

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Jurnalistul Jordi Baste susţine că un şeic de la PSG, care a aflat de interesul reînnoit al Barcelonei ar fi transferat 20 de milioane de euro în contul tatălui lui Neymar, cel care îi este şi impresar.

Bani care nu ar fi trecut prin contabilitatea PSG-ului, ci ar fi fost transferaţi ca între două persoane fizice.

Urmarea este cunoscută de toată lumea. Neymar a rămas la PSG, club care i-a luat pe Messi, Donnarumma, Ramos, Achraf şi Wijnaldum, iar Barca a făcut eforturi imense şi sacrificii importante ca să-i poată înscrie în Spania, în La Liga, pe noii jucători transferaţi.

Etichete: barcelona , neymar , joan laporta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă