Joan Laporta a câștigat alegerile și va fi președintele Barcelonei! Leo Messi are șanse mari să rămână pe Camp Nou

2 luni in urmă 9

Joan Laporta a câștigat alegerile pentru șefia Barcelonei! Potrivit unui sondaj anunțat de TV3, Laporta este sigur de victorie, procentul celor care l-au ales pe acesta fiind de 58,3%.

Conform Mundo Deportivo, în total, 110.290 de persoane au votat la alegerile prezidențiale de la Barcelona, dintre care aproape 23.000 și-au exercitat preferința prin mail.

Fanii Barcelonei speră ca Leo Messi să rămână pe Camp Nou, după rezultatele alegerilor de azi. „Sunt sigur că dacă altcineva în afară de mine va câștiga alegerile atunci Messi va pleca de la Barcelona”, a declarat Laporta, în cadrul unei dezbateri televizate la care au participat cei 3 candidați la alegerile pentru președinția clubului catalan. „Am o relație excelentă cu el, există foarte mult respect. Îi vom face o ofertă care se bazează pe situația actuală a clubului. Poate că nu putem concura din punct de vedere financiar, dar Messi nu este condus de bani. El vrea să își încheie cariera la cel mai înalt nivel posibil”, a mai spus Laporta.

Joan Laporta a câștigat alegerile va fi iar conducătorul Barcelonei

Cu un procent de 58,3% anunțat de presa din Spania, Joan Laporta este sigur de victorie, iar șansele ca Leo Messi să rămână în La Liga sunt foarte mari.

Printre numele importante care au mai votat azi, până acum, se numără Luis Enrique, selecționerul Spaniei, dar și tenorul Jose Carreras. De la vot nu a lipsit nici Leo Messi (foto), așteptat la urne de foarte mulți jurnaliști.

Joan Laporta a mai fost conducătorul Barcelonei între 2003 și 2010, dar acum situația financiară a catalanilor este una foarte grea, datoriile ajungând la aproximativ un miliard de euro.

Victor Font ar urma să încheie pe locul al doilea, cu un procent de 31,3%, în timp ce Toni Freixa, cu 9,3% din voturi, completează podiumul.

Anunțul oficial se va face la ora 20:30 (ora Spaniei).

The post Joan Laporta a câștigat alegerile și va fi președintele Barcelonei! Leo Messi are șanse mari să rămână pe Camp Nou appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă