JO Tokyo: Simone Biles a renunțat și la finalele de la sărituri şi paralele

2 luni in urmă 25

Simone Biles, ​vedeta americană a gimnasticii artistice, care s-a retras din concursul de individual compus, nu va evolua nici în finalele de duminică, de la sărituri şi paralele, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Federaţia americană a precizat că starea gimnastei va fi evaluată zilnic pentru a se stabili dacă ea poate participa la finalele de la sol (luni) şi bârnă (marţi).

Biles s-a retras, miercuri, şi din finala la individual-compus de la Jocurile Olimpice, după cea pe echipe din ziua precedentă. Biles a invocat că nu este pregătită "mental" suficient.

Simone Biles este singura gimnastă din competiţie care a obţinut calificarea în toate finalele individuale, informează News.ro.

After further consultation with medical staff, Simone Biles has decided to withdraw from the event finals for vault and the uneven bars. She will continue to be evaluated daily to determine whether to compete in the finals for floor exercise and balance beam. pic.twitter.com/kWqgZJK4LJ

— USA Gymnastics (@USAGym) July 31, 2021

Citește și:


Simone Biles și abuzurile oribile ale lui Larry Nassar - Mesajul gimnastei americane după retragerea din două finale la Tokyo 2020

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă