”Jignesc echipele de Liga 3”. Ronaldo Deaconu, discurs fără menajamente după 0-1 cu Mioveni. De ce și-a depus memoriu

1 săptămână in urmă 25

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

La finalul jocului, Ronaldo Deaconu a recunoscut că echipa sa nu a reușit cea mai bună partidă, concluzionând că Gaz Metan s-a prezentat ca o ”echipă de Liga 3”.

Ronaldo Deaconu, discurs fără menajamente după 0-1 cu Mioveni

Ne-am prezentat ca o echipă de Liga 3, de fapt cred că jignesc echipele de Liga 3. Execrabil ne-am prezentat, ne lipsește constanța.

Probabil am crezut că avem toate cele trei puncte luate de dinainte, ei au fost mai agresivi, noi nu am jucat pe atuurile noastre și așa s-a scris meciul. Chiar și așa, puteam scoate un punct dacă eram mai liniștiți”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Mijlocașul de la Gaz Metan a vorbit și despre memoriul pe care l-a depus pentru a deveni liber de contract, din cauza restanțelor financiare, transmițând că a primit asigurări de la club că își va recupera banii în viitorul apropiat.

Împreună cu familia mea am decis să investesc într-o afacere imobiliară în Brașov, să rămân cu ceva după fotbal. Am depus memoriu pentru bonusuri, am primit asigurări de la club că lucrurile se vor rezolva”, a transmis Ronaldo Deaconu.

Problemele financiare, cauza evoluției lui Gaz Metan?

Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaș sunt mari, însă Ronaldo Deaconu a transmis că nu întârzierile salariale reprezintă cauza jocului modest făcut la Mediaș.

Nu ne macină problemele financiare, ne-am unit de când au apărut, nu cred că ne-au afectat pe noi și de asta nu am făcut un meci bun. Toată săptămâna ne-am pregătit bine, chiar nu-mi explic ce s-a întâmplat”, a spus Ronaldo Deaconu.

Etichete: probleme financiare gaz metan , ronaldo deaconu , cs mioveni - gaz metan , memoriu ronaldo deaconu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă