Jiangsu FC se desființează! Anunțul făcut la 108 zile după ce Olăroiu le-a adus titlul din China

2 luni in urmă 1

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Suning, compania care conducea clubul din China, a anunțat că a încercat timp de jumătate de un an să găsească un nou investitor, însă nu a reușit, iar echipa nu a putut fi înregistrată pentru noul sezon.

Potrivit xinhuanet.com, Suning, care conduce și clubul Inter Milano, încearcă în această perioadă să renunțe la afacerile din sport și să se bazeze strict pe cele de retail.

"Deși nu ne-am fi dorit să ne despărțim de jucătorii care au adus clubului o mare performanță, trebuie să anunțăm cu mare regretă că Jiangsu va înceta funcționarea tuturor echipelor din cadrul clubului", a anunțat Jiangsu, într-un comunicat.

Retragerea lui Jiangsu FC din campionat vine la doar 108 zile după ce fosta formație a lui Cosmin Olăroiu a reușit să câștige primul său titlu din istorie. La mijlocul lunii noiembrie, echipa românului trecea în finala play-off-ului de Guanzhou Evergrande, scor 2-1.

În această lună, Cosmin Olăroiu a plecat de la Jiangsu, conștient fiind de probleme financiare ale grupului Suning, care au condus la întârzieri salariale mari pentru jucători și staff.

Etichete: cosmin olaroiu , jiangsu fc
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă