Jesse Lingard, la un pas să plece de la Manchester United! Ole Gunnar Solskjaer este de acord cu împrumutul lui

1 lună in urmă 26

Jesse Lingard e aproape să pună capăt calvarului din acest sezon și să plece de la Manchester United. Newcastle, West Ham și Tottenham sunt cluburile care doresc să îl ia împrumut pe internaționalul englez.

Managerul norvegian Ole Gunnar Solskjaer este gata să se despartă de fotbalistul de 28 de ani.

Mijlocașul de 28 de ani Jesse Lingard a ieșit din vederile tehnicianului norvegian, dar Solskjaer nu a fost de acord să se despartă până acum de fotbalistul englez pentru tot restul sezonului, din cauza pericolului reprezentat de COVID-19.

Martin Odegaard se pregătește să fie împrumutat. Real Madrid îl trimite în Premier League

Ole Gunnar Solskjaer a dat undă verde pentru împrumutul lui Jesse Lingard de la Manchester United în această lună

Cei de la Manchester United chiar au activat opțiunea de prelungire cu încă un an a contractului lui Lingard, pentru a evita pierderea lui gratis în această vară.

Rafa Benitez va fi noul manager al unei echipe de Europa League

Cu toate acestea, cei de la ESPN susțin că Solskjaer s-a răzgândit în urma unor discuții avute cu jucătorul lui United și a fost de acord să îl lase pe acesta să joace constant la un alt club din Premier League.

Lingard nu duce lipsă de oferte de la cluburile din Premier League cu cei de la Newcastle, West Ham, Tottenham, Sheffield United și West Brom care sunt pe urmele lui pentru un împrumut până la finalul acestui sezon.

The post Jesse Lingard, la un pas să plece de la Manchester United! Ole Gunnar Solskjaer este de acord cu împrumutul lui appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă