Jerry Gane s-a săturat să „încaseze” și a ieșit la atac! „Sunt sătul de aceşti lupi moralişti”. Care este situația salariilor de la Dinamo

1 lună in urmă 2

Jerry Gane are probleme mari după umilința din partida cu Viitorul. Fanii au făcut un sondaj în care cele mai mai multe voturi le-a adunat varianta în care se vorbește despre schimbarea antrenorului. Tehnicianul „câinilor” a fost aspru criticat de Ion Marin, iar acum a ieșit la atac și a vorbit despre „lupi moraliști”.

Dinamo nu a mai câștigat de aproape o lună și a ajuns pe locul 13. Umilința din partida cu Viitorul a tensionat din nou atmosfera la echipă, iar jucătorii și antrenorii au fost criticați.

„Sunt sătul de aceşti lupi moralişti. Unde erau ei când a apărut situaţia grea? Acum două săptămâni ne bucuram împreună, cu aceşti băieţi, când am bătut FCSB, iar acum trecem printr-un moment greu”, a declarat Jerry Gane la Telekom Sport.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat dacă mai rămâne la echipă, după ce, la finalul partidei cu Viitorul, a dat de înțeles că există și varianta unei despărțiri.

„Majoritatea e la zi cu salariile. Mai sunt excepţii, în care câţiva jucători nu au ajuns la un acord. Unora li s-au virat banii. Eu zic că stăm destul de bine. Sunt antrenorul lor, în continuare. Ajut cât pot. Când nu se mai poate, sunt onest şi accept orice decizie, pentru că aşa e corect când accepţi meseria de antrenor”, a mai spus tehnicianul „câinilor”.

Jerry Gane, răspuns acid pentru Ion Marin

Unul dintre cei mai aprigi contestatari este Ion Marin. Fostul antrenor dinamovist a susținut că fanii din „Ștefan cel Mare” au intrat peste jucători în vestiar, la finalul duelului cu Viitorul.

„Nu e adevărat, am văzut ce a declarat Ion Marin. Nu ştiu de unde ştie el, că nu e adevărat. Ca să spui asemenea lucruri trebuie să fii sigur. E urât şi nu se face. Nu e adevărat. Suporterii ne ajută, dacă nu erau ei, nu mai aveam nici juniori în club. Niciodată nu s-a întâmplat. Pot confirma jucătorii, staff-ul.

Doar după meciul cu FCSB a venit cineva să ceară un tricou cu Deian Sorescu. Dar să vină cineva să dea indicaţii tactice, niciodată! Nu aş accepta nici eu. Nu au făcut niciodată asta”, a mai afirmat antrenorul lui Dinamo.

The post Jerry Gane s-a săturat să „încaseze” și a ieșit la atac! „Sunt sătul de aceşti lupi moralişti”. Care este situația salariilor de la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă