Jerry Gane, recunoscător până la cer fanilor lui Dinamo, înainte de meciul cu Gaz Metan: „Fără susținerea lor poate nu ne prezentam”

1 lună in urmă 17

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a arătat, înainte de partida cu Gaz Metan Mediaș, cât de mult depinde echipa de ajutorul venit din partea fanilor. 

Dinamo supraviețuiește datorită suporterilor săi. Fanii asigură minima finanțare, prin intermediul programului socios DDB, plătesc salariile jucătorilor și vând bilete la meciuri care se joacă cu porțile închise, totul pentru a asigura supraviețuirea clubului.

Totodată, tehnicianul este fericit că a recuperat mai mulți fotbaliști pentru meciul cu formația din județul Sibiu, printre care Paul Anton, Nemec și Puljic.

Jerry Gane este recunoscători fanilor pentru ajutorul acordat

„Suntem norocoși, pentru că fără susținerea lor poate nu ne prezentam la meci. N-a fost ușor să trecem peste înfrângerea de la Botoșani. Ne bucurăm că avem meciuri din 3 în 3 zile și ne putem reveni. Stăm mai bine astăzi.

Dacă la Botoșani am avut 10 jucători U21… și cu ei trebuie să avem răbdare.

Gaz Metan a găsit echilibru, joacă bine, dar e important e ca noi să facem un joc bun. Calitatea meciului nu e chiar așa grozavă. Acum terenul este mai moale”, a spus Jerry Gane înaintea meciului cu Gaz Metan.

Echipele de start de la Dinamo – Gaz Metan

DINAMO: Eșanu – A. Radu, Puljic, Bejan, Steliano Filip – Fabbrini, Răuță, Anton, G. Crețu – Gueye, Nemec

REZERVE: Mitrovic, Ehmann, R. Grigore, V. Achim, Gol, Mihaiu, Bani, Moldoveanu, Nepomuceno

ANTRENOR: Ionel Gane

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Alceus, Junior da Silva – Deaconu, Horșia, Valente – Nițu

REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Larie, Horj, Pambou, Ze Manuel, P. Costea, Sambu, Velisar

ANTRENOR: Jorge Costa

The post Jerry Gane, recunoscător până la cer fanilor lui Dinamo, înainte de meciul cu Gaz Metan: „Fără susținerea lor poate nu ne prezentam” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă