Jerry Gane prinde curaj înaintea derby-urilor cu FCSB: „Cei din DDB ce au promis au și făcut!” Antrenorul are vești bune pentru suporteri

1 lună in urmă 22

Jerry Gane a prins curaj după victoria cu Gaz Metan Mediaș. Pentru Dinamo urmează meciul de la Arad, cu UTA, apoi derby-urile cu FCSB, din Liga 1 și din Cupa României. Antrenorul își pune toate speranțele în suporterii din DDB, despre care spune că sunt singurii care se țin de promisiune.

Magaye Gueye a marcat al treilea său gol pentru Dinamo și primul după ce fanii l-au convins să rămână în Ștefan cel Mare. Al doilea gol al gazdelor a venit după o eroare a lui Marcel Bârsan.

Jerry Gane prinde curaj înaintea derby-urilor cu FCSB: „Cei din DDB ce au promis au și făcut!” Antrenorul are vești bune pentru suporteri

„Aveam nevoie de acest trei puncte, știam că va fi greu, pentru că terenul a fost greu. Minge lungă și foarte multă luptă.

Am avut forță să revenim. Ne-am închis foarte bine. Cel mai important e că am luat cele trei puncte. Mă aștept să avem reacție tot timpul, am reacționat foarte bine după primirea golului. Am stat foarte bine pe teren, mai ales după pauză.

Acum stăm bine, nu mai avem jucători accidentați. Mario Nicolae se ocupă de jucători, nu putem risca să aducem jucători numai așa să îi aducem, dar nu e ușor.

Cei din DDB au livrat banii pentru cei cu care ei au avut acordul. Cei din DDB, ceea ce au promis au și realizat.

Am spus și înainte de meci, dacă ei nu se implicau, ne era foarte greu. Nu mai știu nimic de Cortacero, sincer ar trebui sa vorbim mai mult de suporteri, de cei care ne sprijină, de ce care fac aici.

Nu am eu soluția, sunt la zi cu ce se întâmplă la nivel administrativ, lucrurile nu sunt liniștite. Cei din DDB încearcă să găsească soluții, nu e ușor, dar mai sunt oameni care vor să ajute echipa.

E nevoie să ne refacem foarte bine, jucăm pe terenuri foarte moi. Dacă nu ar fi această problemă cu vremea, ar fi frumos.

Nu știu, o să vedem, nu m-am gândit dacă să jucăm pe Arena Națională cu FCSB, o să vedem ”, a declarat Jerry Gane la Digi Sport, după meci.

Steliano Flip, revenire cu victorie la Dinamo

Steliano Filip a fost la primul meci de la revenirea la Dinamo. Fundașul spune că a avut mai multe oferte și că a ales cu suflet propunerea suporterilor DDB.

„Important e că am câștigat, că am luat cele trei puncte. Aveam mare nevoie în cursa pentru play-off. Mă bucur că am revenit cu victorie. Sper să facem treabă bună împreună, e un lot valoros.

Nu vreau să vorbesc după primul meci direct de probleme. Știe toată lumea că e o situație dificilă, eu am venit cu sufletul și vreau să pun umărul.

Ne bucurăm că am reușit, am dat dovada de caracter și mă bucur că am câștigat trei puncte.

Nu s-a pus problema. La Dinamo mereu se încearcă să se scoată ceva în evidență. Am avut cel puțin trei oferte mai bune decât cea de aici. Dar eu am venit cu sufletul și nu vreau sa vobesc despre altceva”, a declarat Steliano Filip după meci.

DINAMO: Eșanu – A. Radu, Puljic, Bejan, Steliano Filip – Fabbrini, Răuță, Anton, G. Crețu – Gueye, Nemec
REZERVE: Mitrovic, Ehmann, R. Grigore, V. Achim, Gol, Mihaiu, Bani, Moldoveanu, Nepomuceno
ANTRENOR: Ionel Gane

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Alceus, Junior da Silva – Deaconu, Horșia, Valente – Nițu
REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Larie, Horj, Pambou, Ze Manuel, P. Costea, Sambu, Velisar
ANTRENOR: Jorge Costa

The post Jerry Gane prinde curaj înaintea derby-urilor cu FCSB: „Cei din DDB ce au promis au și făcut!” Antrenorul are vești bune pentru suporteri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă