Jerry Gane, fericire pe stomacul gol: „Nu avem nevoie de prime! Astea erau pe vremea lui Borcea” Antrenorul lui Dinamo anunță renașterea și în campionat

2 luni in urmă 1

Jerry Gane a fost extrem de fericit la finalul victoriei cu FCSB, din optimile Cupei României. Antrenorul lui Dinamo a glumit la interviuri și a declarat că nu are nevoie de prime. Tehnicianul este convins că echipa își va reveni și în campionat.

Adam Nemec a adus victoria lui Dinamo, 1-0, cu FCSB, în optimile Cupei României. Toni Petrea a folosit o formulă experimentală, iar jucătorii lui Gigi Becali s-au văzut pedepsiți de rivali.

Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, U Cluj și Dinamo București sunt echipele calificate până acum în sferturile Cupei României.

Jerry Gane, fericire pe stomacul gol: „Nu avem nevoie de prime! Astea erau pe vremea lui Borcea”

„O victorie frumoasă, îmi felicit jucătorii. Știu ce înseamnă pentru suporteri faptul că am trecut de FCSB și eu cred că meritat.

Chiar dacă FCSB a schimbat foarte mulți jucători, e problema lor. Am avut forță din primul minut, ne-am creat ocazii și ne-am calificat mai departe.

Morsay a fost la primul meci, nu e ușor, a avut o ocazie mare, are nevoie de mai multă încredere, dar nu e ușor nici pentru el, în primul meci.

Veneam după două înfrângeri, dar după două jocuri bune. Azi sunt mulțumit și de joc, ne-a permis și terenul. Cred că putem face un fotbal bun.

Cupa va fi unul dintre obiective, indiferent de forma prin care trecem. Avem un moral foarte bun, nu doar în Cupă, ci și pentru meciurile din campionat.

Ne-au plecat foarte mulți jucători, chiar dacă au și venit. Trebuie să fiu foarte atent, trebuie să fac foarte bine echipa.

Nu se poate vorbi de vreo primă. Au fost prime când era Borcea, când erau alți conducători (râde – n.r.). Acum chiar nu avem nevoie. Avem problemele noastre”, a spus Jerry Gane la finalul meciului

Dinamo – FCSB 1-0. ECHIPELE DE START

DINAMO: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Gueye, Nemec

REZERVE: Kongshavn, A. Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu
ABSENT: Blejdea (accidentat)
ANTRENOR: Ionel Gane

FCSB: A. Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Șut, Vînă, Perianu – A. Niță, Buziuc, Oaidă

REZERVE: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Fl. Tănase, Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea
ABSENT: L. Filip (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

The post Jerry Gane, fericire pe stomacul gol: „Nu avem nevoie de prime! Astea erau pe vremea lui Borcea” Antrenorul lui Dinamo anunță renașterea și în campionat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă