Jerry Gane, entuziasmat de transferurile făcute de Dinamo: "Vor aduce un plus. Lucrurile s-au liniștit"

1 lună in urmă 22

Liga 1: FCSB - FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Jerry Gane, entuziasmat de transferurile lui Filip și Nepomuceno: "Sunt convins că vor aduce un plus"

"Echipa a fost slăbită după plecările din această iarnă, am suferit şi din punct de vedere numeric în primele două etape ale returului. Ne-au venit doi jucători importanţi în această săptămână, doi jucători cu experienţă.

Sunt convins că Filip şi Nepomuceno vor aduce un plus echipei", a declarat Gane, conform unui comunicat al FC Dinamo.

Tehnicianul a apreciat contribuţia suporterilor DDB care i-au convins pe anumiţi jucători să accepte diminuarea sumelor contractuale:

"Am avut o săptămână în care lucrurile s-au liniştit la echipă în ceea ce înseamnă continuitatea unor jucători importanţi. Prin implicarea decisivă a celor din DDB nu au mai plecat jucători de la Dinamo, ceea ce nu poate decât să mă bucure şi să-mi dea încredere pentru meciurile următoare. Să nu uităm faptul că DDB a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor unor jucători în această perioadă dificilă din viaţa clubului'', a mai spus Gane.

FC Botoșani - Dinamo | Jerry Gane: "Puljic și Magaye vor face deplasarea. Grigore și Janusz Gol rămân acasă"

Referitor la partida cu FC Botoşani, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, Gane a spus că se aşteaptă la un joc echilibrat.

"Întâlnim o echipă bună a campionatului nostru. Chiar dacă a pierdut câţiva jucători importanţi, faţă de turul acestui sezon, Botoşaniul se luptă pentru un loc de play-off. Meciurile se joacă fără suporteri, statistica nu este un avantaj! Am început anul în aceleaşi condiţii ca şi Botoşaniul, am câştigat în deplasare şi am pierdut acasă, va fi un joc echilibrat.

Puljic şi Magaye şi-au reluat antrenamentele şi vor face deplasarea cu echipa la Botoşani. În schimb, Grigore şi Janusz Gol vor rămâne acasă, alături de Nemec, într-un program separat de pregătire. Ne aşteaptă meciuri din 3 în 3 zile, nu putem risca nimic", a încheiatantrenorul dinamovist.

Lotul echipei Dinamo a efectuat vineri dimineaţă o şedinţă de pregătire pe terenul central al cantonamentului de la Săftica şi va pleca la ora 18:20, cu un avion al companiei TAROM, spre Iaşi şi, mai departe, cu autocarul spre Botoşani.

Partida FC Botoşani - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, este programată duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

AGERPRES

Etichete: liga 1 , dinamo , fc botosani , jerry gane , steliano filip , gevaro nepomunceno
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă