Jerry Gane, dezvăluiri incredibile: „Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri”

2 luni in urmă 4

Jerry Gane nu poate uita experiența de la Dinamo! Deși a recunoscut că a fost îndepărtat la presiunea fanilor, tehnicianul i-a lăudat pe suporterii din DDB și a mărturisit că roș-albii au fost la un pas de colaps, pe fondul problemelor financiare.

Fosutl antrenor al lui Dinamo nu i-a uitat nici pe Pablo Cortacero și oamenii lui și a explicat de ce n-a avut mai mult succes pe banca grupării din „Ștefan cel Mare”. După plecarea lui Jerry Gane, „câinii” s-au făcut de râs și cu Poli Iași, fiind învinși în Copou cu scorul de 0-1.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Jerry Gane: „Mi-aș fi dorit să termin acest sezon la Dinamo!” De ce îi laudă pe suporteri

„Am încercat să fac tot ce se poate. Mi-aș fi dorit să termin acest sezon cu băieții. Am făcut un pact cu băieții și am zis să rămânem. Implicarea fanilor din DDB a fost extraordinară, au fost corecți cu toți jucătorii, iar eforturile lor fantastice. Dacă mai întârziau o lună, Dinamo nu era programată la meciuri.

Spaniolii n-au dat niciun ban, nu s-a întâmplat nimic după promisiunile lor. Ei se cred niște victime și nu înțeleg de ce. Eu nu mai cred în ei! Am văzut presiunea suporterilor după ce am pierdut două-trei meciuri, am vrut să plec după eșecul cu Viitorul. Cu FC Argeș, a doua repriză a fost a noastră. În momentele importante, am avut jucători accidentați și suspendați și am înscris foarte puține goluri și am suferit”, a spus Jerry Gane, la Digi Sport.

The post Jerry Gane, dezvăluiri incredibile: „Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă