Jerry Gane a comentat ipoteza demisiei de la Dinamo, după ce fanii i-au cerut-o: „Să ne fie rușine! E o umilință”. Cât mai rămâne în „Ștefan cel Mare”

1 lună in urmă 2

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Mai mulți fani i-au cerut demisia lui Jerry Gane după dezastrul din meciul cu Viitorul. Antrenorului nu i-a venit să creadă că echipa lui a încasat cinci goluri și a dat de înțeles că există posibilitatea să renunțe.

Dinamo este la pământ! Echipa lui Jerry Gane a pierdut cu 5-0 duelul cu Viitorul, după golurile marcate de .
Jo Santos ‘4, Ganea ’16, Ciobanu ’44, ’81 si Tsoumou ’79. Este cel mai categoric eșec suferit de Dinamo pe teren propriu în campionat în ultimii 35 de ani. Ultima oară a pierdut cu 5-0 un duel cu Sportul în mai 1986.

Jerry Gane a comentat despre eventuala demisie, după dezastrul cu Viitorul: „Să ne fie rușine! E o umilință”. Cât mai rămâne în „Ștefan cel Mare”

„Am făcut greșeli mari, am avut o răbufnire la început de repriza a doua, dar nu e de ajuns. E un meci de coșmar, un meci de uitat, e un moment delicat, poate cel mai greu de când am venit aici. Situația e destul de grea pentru următoarele meciuri, am avut o discuție cu ei în vestiar, să vedem…” a declarat Jerry Gane.

Antrenorul și-a certat jucătorii în vestiar și le-a reproșat cadourile pe care le-au făcut adversarilor.

„E o umilință, dar e un meci de fotbal, ar trebui să ne fie rușine la toți. Le-am zis și în vestiar, în decembrie jucam bine, acum când lucrurile sunt mai așezate nu mai jucăm.

Eu am zis că rămân atât timp cât se poate, o să vedem. Suferim mult, nu reușim să dăm gol, facem greșeli, luăm gol la corner, și când au 2, 3-0… e greu”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

Ionel Gane a explicat și care este situația lui Morsay. Jucătorul nu s-a simțit bine la pauză și a cerut intervenția medicilor

„Morsay nu s-a simțit bine, la pauză a avut unele amețeli”, a mai spus Gane.

The post Jerry Gane a comentat ipoteza demisiei de la Dinamo, după ce fanii i-au cerut-o: „Să ne fie rușine! E o umilință”. Cât mai rămâne în „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă