Jennifer Aniston a refuzat să mai țină legătura cu apropiații care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19

2 luni in urmă 35


Actrița Jennifer Aniston a luat o decizie radicală cu privire la relația cu apropiații. Aceasta a refuzat să mai țină legătura cu cei care au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19.  Paul McCartney, Ariana Grande, Olivia Rodrigo și multe alte persoane publice și-au spus public opinia cu privire la campania de imunizare.


„Tocmai am pierdut câțiva oameni care au refuzat sau nu au dezvăluit (dacă au fost sau nu vaccinați) și a fost regretabil. Cred că este obligația ta morală și profesională de a informa, deoarece nu toți au fost testați în fiecare zi”.  


Ea a adăugat: „Este dificil, pentru că fiecare are dreptul la propria opinie - dar o mulțime de opinii nu se sunt bazate pe nimic, cu excepția fricii sau propagandei”, a spus Jennifer,  potrivit bbc.com.Unii dintre urmăritorii ei de pe Instagram au întrebat de ce este atât de îngrijorată, având în vedere că fusese vaccinată.


„S-ar putea să mă îmbolnăvesc ușor, dar nu voi fi internată la spital și nici nu voi muri. Dar pot să-l dau altcuiva care nu are vaccinul și a cărui sănătate este compromisă (sau are o afecțiune existentă anterior) - și, prin urmare, aș pune viața lor în pericol", a explicat actrița.


Aniston este una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, datorită rolului lui Rachel în sitcom-ul american Friends.


La începutul acestui an, distribuția serialului a ajuns în prim-plan după ce actorii s-au reunit pe ecran, pentru prima dată în 17 ani.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă