”Jenant”. Dario Bonetti, pus la zid după apelul făcut înaintea derby-ului FCSB - Dinamo: ”E o prostioară”

1 lună in urmă 26

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

În săptămâna jocului, antrenorul lui Dinamo a făcut un apel către italianul care a devenit un idol în ”Ștefan cel Mare” după ce a eliminat FCSB-ul din semifinalele Cupei UEFA în 2006, pe care l-a invitat pe Arena Națională, urându-i, în același timp, și ”la mulți ani”.

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Dario Bonetti

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a catalogat, însă, drept ”jenant” momentul, considerând că Dario Bonetti a făcut doar o ”prostioară” prin care a încercat să și-i apropie pe fani.

E jenant. Nu mă așteptam ca cineva ca Bonetti să se bage la o prostioară din asta. Eu cred că nu i-au suflat ăia bine, că se vede în cameră că era cineva acolo.

A vrut să le facă pe plac suporterilor, dar mie mi s-a părut jenantă povestea asta. Sigur a vrut să le facă pe plac celor din DDB”, a declarat Helmut Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Massimo Maccarone, ”călăul” FCSB-ului în 2006

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

”Prietenia” dintre fanii lui Dinamo și Massimo Maccarone a început în aprilie 2006, după ”dubla” dintre FCSB și Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA.

În tur, ”roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0, grație unui gol marcat de Nicolae Dică, iar returul a continuat pe aceeași linie, cu FCSB conducând cu 2-0 în Anglia după doar 24 de minute.

Totuși, de la golul lui Dorin Goian de 2-0, echipa antrenată atunci de Cosmin Olăroiu a căzut total, iar britanicii au profitat. Maccarone a marcat primul gol al lui Middlesbrough, Mark Viduka a egalat la doi, Chris Riggott a făcut 3-2 pentru britanici, scor la care tot FCSB era calificată, însă până în minutul 89, când același Massimo Maccarone a reușit ”dubla” și a dus-o pe Middlesbrough în finala Cupei UEFA, pierdută ulterior în fața Sevillei.

Etichete: dario bonetti , helmut duckadam , massimo maccarone , fcsb - dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă