Jean Paler și-a făcut cont de TikTok la 69 de ani. A încărcat și primul video: „Am intrat în rândul lumii”

1 săptămână in urmă 29

În vârstă de 69 de ani, Jean Paler se confruntă cu probleme de sănătate, dar și probleme financiare. Chiar și așa, actorul continuă să muncească și să glumească. Își amuză fanii pe TikTok, unde și-a făcut de curând cont.

Invitat acum ceva vreme în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, actorul a vorbit pe larg despre ultimii ani din viața lui, despre problemele de sănătate pe care le are. „Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a declarat el la TV.

Având în vedere toate aceste neplăceri, actorul nu și-a pierdut umorul. Vrea să îi binedispună pe fanii lui pe TikTok, acolo unde are cont acum. Peste 6.000 de persoane îl urmăresc deja.

„Am intrat în rândul lumii, am. Contul meu de Tik Tok este Jean Paler 52, iar azi am facut prima filmare. Cineva mi-a facut contul, ca eu nu mă pricep”, a mărturisit actorul de comedie în emisiunea lui Cătălin Măruță, notează playtech.ro.

Acesta a făcut deja și prima postare, a fost filmat în timp ce spune un banc cu doi ardeleni, cu Gheorghe și Ion.

@jeanpaler52 #bancuricuardeleni #jeanpaler #contofficial ♬ original sound - jeanpaler52

Are probleme de sănătate, dar vrea să muncească

Cu toate că se confruntă cu probleme medicale, Jean Paler își dorește să muncească. În curând va pleca într-un turneu în străinătate.

„Mai am încă probleme cu inima, s-au reglat jiglerele. Fac un turneu in Irlanda, în același loc în care am fost amândoi (n.red. el și Cătălin Măruță), Ne-am povestit unul altuia până când nu ne mai cunoșteam. Merg cu avionul, vaccinat sunt”, a mai declarat artistul care vrea să sărbătorească vârsta de 70 de ani pe scenă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă