Jaqueline Cristian, prima reacție după ce nu a fost convocată la echipa de Fed Cup a României: „Nu am nicio problemă fizică!” Ce spune despre meciul cu Italia | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 31

Jaqueline Cristian, jucătoarea care a făcut senzație în acest sezon în circuitul WTA, nu a fost convocată pentru meciul cu Italia din Fed Cup (16-17 aprilie) deși era aptă din punct de vedere fizic! Jaqueline a reacționat în exclusivitate pentru ProSport după ce Monica Niculescu, căpitanul-jucător al echipei, a anunțat sportivele pe care se va baza. 

Decizia Monicăi Niculescu de a o lăsa acasă pe Jaqueline Cristian (144 WTA) este una oarecum surprinzătoare, ținând cont că aceasta se afla într-o formă mai bună decât majoritatea jucătoarelor convocate! Cristian a reușit mai multe victorii importante luna trecută, inclusiv una răsunătoare în fața Jelenei Ostapenko, oprindu-se în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg.

Simona Halep (3 WTA), Patricia Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) și Monica Niculescu (174 WTA la simplu, 55 WTA la dublu) – în postura de căpitan jucător, este echipa României pentru play-off-ul cu Italia din Fed Cup, noua Billie Jean King Cup! În afară de Jaqueline, mai remarcăm absențele altor două jucătoare obișnuite să îmbrace tricoul naționalei, Irina Begu (74 WTA) și Raluca Olaru (41 WTA la dublu).

Jaquline Cristian, prima reacție după ce nu a fost convocată la echipa de Fed Cup a României: „Susțin fetele din fața televizorului!”

Întrebată cum comentează faptul că nu face parte din echipa de Fed Cup, Jaqueline Cristian a spus: „Nu vreau să comentez! Susțin fetele din echipă din fața televizorului și sper să câștige!”. Jaqueline și-a liniștit fanii, adăugând că nu este accidentată: „Nu am nicio problemă fizică! Mă pregătesc pentru turneul de la Istanbul”, a declarat Jaqueline Cristian pentru ProSport. Jaqueline a disputat un singur meci de simplu în competiția inter-țări, strălucind în fața Veronikăi Kudermetova, scor 7-5, 6-3 în cadrul întâlnirii cu Rusia de anul trecut (2-3 la general).

Pe 16 și 17 aprilie, Simona Halep și compania se vor lupta cu Italia pentru a-și păstra locul în Grupa Mondială din Fed Cup! Jaqueline Cristian nu va face deplasarea la Cluj-Napoca, ci va pleca direct în Turcia, pentru turneul de 235.238 de dolari, programat în perioada 19 – 25 aprilie. România – Italia se joacă fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, și sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00.

The post Jaqueline Cristian, prima reacție după ce nu a fost convocată la echipa de Fed Cup a României: „Nu am nicio problemă fizică!” Ce spune despre meciul cu Italia | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă