Japonia: Demonstrație de karate, la malul mării

1 lună in urmă 21

O grupă de copii, practicanți de karate, a sărbătorit venirea noului an... exersând mișcările de arte marțiale în apa rece a mării.

05 Ianuarie 2021, 15:08 |

Micutii karatisti

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Micuții luptători s-au antrenat astfel pentru a lua în piept provocările lui 2021, după ce anul trecut au fost nevoiți să anuleze toate evenimentele sportive pe care și le programaseră.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN EXTERN

Japonia: Demonstrație de karate, la malul mării Italia: Cai salvați de pompieri din zăpadă Israelul cumpără încă o escadrilă de avioane F35 Croația: Procuratura anchetează dacă distrugerile provocate de seismul din Petrinja nu sunt de fapt o consecință a corupției și neglijenței China: Festivalul Luminilor, de la Nanjing, anunță Anul Nou Lunar KREMLIN: Vladimir Putin și Angela Merkel au discutat despre o posibilă "producție comună de vaccinuri" CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Franța: Președintele Macron cere intensificarea procesului de vaccinare SUA: Farmacistul care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19 este un conspiraționist Porturile belgiene, pregătiri pentru transporturi post-Brexit Michael Gove, însărcinat cu coordonarea acțiunii guvernului britanic: Noua carantină va începe să fie ridicată abia în martie

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

  BUCURESTI IASI CLUJ CONSTANTA CRAIOVA BRASOV
AZI MAINE
12°C 12°C
7°C 9°C
5°C 8°C
13°C 12°C
11°C 10°C
6°C 9°C

Vezi toate informatiile meteo

TVR +

Canalul TVR YouTube

ARHIVĂ ȘTIRI

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă