Jandarmi FĂRĂ mască dau amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid. Cum au fost sancționați

1 lună in urmă 1

Jandarmi care dau amenzi fără mascăJandarmi care dau amenzi fără mască

Doi tineri au fost amendați pentru că nu purtau mască de mai mulți jandarmi care au încălcat, culmea, aceeași lege, relatează Realitatea Plus. 

LUNI, 22 MARTIE 2021, 12:32

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Inițial, tinerii au primit un avertisment pentru abaterea lor, însă oamenii legii au considerat că este o măsură prea blândă. Prin urmare, au întocmit procese-verbale de 500 de lei. După ce în spațiul public au apărut imaginile în care se vede că niciun jandarm nu purta mască, s-a demarat o anchetă. Cei patru subofițeri au fost sancționați. 

”În urma anchetei efectuate, au fost aplicate trei sancțiuni în valoare totală de 1.000 de lei pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție și aplicarea unei sancțiuni disciplinare. Totodată, s-a luat măsura reinstruirii întregului personal cu privire la modul de acțiune în situația aplicării de către jandarmi a măsurilor tactice polițienești, a obligației legale de a avea un comportament civilizat, de a da dovadă de amabilitate, de a adopta o atitudine politicoasă, dar și fermă în același timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Răduț Cristian. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă