Jandarmeria Capitalei, despre manifestația din București: Sunt proteste declarate și asta ne ușurează misiunea

1 lună in urmă 17

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob, a declarat, sâmbătă seara, că organizatorul manifestației a depășit numărul maxim de 100 de participanți și că vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

Iacob a mai spus că nu au fost înregistrate incidente, până în acest moment.

„Avem organizator, sunt proteste declarate și asta ne ușurează nouă misiunea, pentru că avem cu cine să relaționăm și avem cum să avem o legătură permanentă cu participanții la adunarea publică printr-un reprezentant al acestora!, a declarat Iacob.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, a declarat că polițiștii au asigurat fluența traficului și nu au fost impuse restricții de circulație, în timpul marșului din Piața Universității spre Piața Victoriei.

„Noi, momentan, recurgem la dialog, colegii de la Jandarmerie fac acset lucru, încercăm evitarea declanșării oricărui eveniment nefericit”, a spus Romanescu.

Aproximativ 800 de persoane se aflau, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, în Piața Victoriei, la un protest antirestricții, potrivit televiziunilor de știri.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă