James Rodriguez, reacție categorică despre transferul lui Lionel Messi la PSG. Cum l-a compătimit pe Sergio Aguero

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Cele mai vehiculate candidate sunt Manchester City și PSG, în principal datorită faptului că ar fi singurele cluburi care și-ar permite să se ridice la pretențiile financiare uriașe ale argentinianului.

James Rodriguez, reacție vehementă despre potențialul transfer al lui Lionel Messi la PSG

James Rodriguez, cel care l-a avut rival pe Messi cât timp columbianul a jucat la Real Madrid, a vorbit pe platforma de streaming Twitch despre cele două potențiale destinații. 

Fostul decar al madrilenilor este convins că PSG va câștiga tot ce se poate dacă îl achiziționează pe Messi. Mai mult, James a comparat situația lui Aguero cu cea în care se află chiar el în prezent, la Everton.

"Dacă Messi pleacă la PSG, se vor afla într-o ligă numai a lor în Franța. Dați-le deja toate titlurile! Nu cred că cineva din Anglia poate să-i plătească salariul, poate doar Manchester City. Kun Aguero s-a dus la Barcelona iar acum Messi pleacă. Sunt prieteni, dar ăsta e fotbalul. Același lucru l-am pățit și eu. M-am dus la Everton pentru că Ancelotti era acolo și uite ce s-a întâmplat acum (n.r. Ancelotti a plecat la Real Madrid)", a spus James.

Lionel Messi negociază cu PSG

Sextuplul câștigător al Balonului de Aur a început deja negocierile pentru transferul la PSG. The Athletic scrie că Leo Messi l-ar fi sunat deja pe compatriotul său, Mauricio Pochettino, pentru a discuta despre sosirea sa la Paris.

RMC Sport confirmă informația, dar scrie că negocierile ar fi îngreunate de pretențiile salariale uriașe chiar și pentru un club de talia lui PSG. Messi este liber de contract, un atu important în negocierrea salariului la următoarea echipă.

Rămâne de văzut în ce măsură cele două părți for ajunge la un numitor comun, dar un lucru este cert: PSG este prima echipă cu care discută Leo Messi după despărțirea de Barcelona, iar negocierile au început deja.

Transferul lui Messi la PSG ar putea reprezenta o veste excelentă pentru Real Madrid, care îl așteaptă cu brațele deschise pe Kylian Mbappe.

Etichete: barcelona , psg , lionel messi , james rodriguez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă