James Harden a refuzat să se antreneze, după ce a petrecut într-un club de striptease fără să poarte mască de protecție!

2 luni in urmă 21

James Harden, care a cerut transferul la Brooklyn Nets, trebuie să se supună acum protocoalelor anti-COVID-19, după ce a mers într-un club de striptease fără mască de protecție.

Baschetbalistul va fi nevoit să suporte consecințele faptelor sale și este criticat de specialiștii din NBA.

Alarmă la Houston Rockets! James Harden s-a distrat la striptease, fără mască, și face orice ca să plece la Brooklyn Nets

James Harden continuă să joace tare în relația tot mai tensionată cu cei de la Houston Rockets. Conducătorul de joc care a cerut îndelung să fie lăsat să se transfere la Nets, nu a luat parte la prima sesiune de antrenament individual și a ratat și prima ședință de pregătire cu echipa.

Motivul? A participat weekendul trecut la o petrecere de aniversare, care a fost organizată într-un club de striptease, și nu a purtat mască de protecție. El va fi obligat acum să se supună protocoalelor stricte anti-COVID-19.

NBA a cerut ca jucătorii de baschet să se autoizoleze la domiciliu în această săptămână. Cu toate acestea, lui Harden nu i-a păsat și a postat pe contul său de Instagram poze din acest weekend, care îl prezintă în timp ce participă la ziua de naștere a rapperului Lil Baby, organizată la Atlanta, și în care nu poartă mască de protecție. Printre cadourile pe care i le-a dat gazdei s-au aflat o geantă Prada, un ceas Richard Mille și 100.000 de dolari în numerar.

„Dacă James este dedicat echipei este ceva ce trebuie să îl întrebați pe el. Nu știu exact ce obstacole trebuie să depășească el pentru a se putea antrena cu restul echipei. Vreau doar să spun că îmi doresc să fie aici și să fie o parte importantă din ceea ce facem”, a declarat reporterilor Stephen Silas, noul antrenor al lui Houston Rockets.

The post James Harden a refuzat să se antreneze, după ce a petrecut într-un club de striptease fără să poarte mască de protecție! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă