Jaf la un cabinet stomatologic, în timp ce un polițist era examinat de dentist. Atacul tâlharilor, filmat într-un oraș din Brazilia

2 săptămâni in urmă 31

De Veronica Micu.
Publicat: 16.11.2021, 11:55.
Actualizat: 16.11.2021, 12:02

O înregistrare dramatică arată momentul în care doi tâlhari înarmați cu cuțite iau cu asalt un cabinet stomatologic, amenințând pacienții. Tentativa de jaf a fost, însă, dejucată de un polițist care tocmai ce se afla în mijlocul unui control de rutină. 

Cabinet stomatologic jefuit de tâlhari, în timp ce un polițist era examinat de dentist. Atacul, filmat în Brazila

captura video Reddit

Atacul a avut loc în urmă cu câteva zile, într-un cabinet stomatologic din orașul Ceilandia, Brazilia.

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum tâlhari înarmați forțează pacienții și angajații cabinetului, sub amenințarea cuțitelor, să intre într-una dintre încăperi, fix în camera unde un polițist aflat în timpul liber era examinat de dentist.

Tâlharii au fost anihilați rând pe rând de polițistul erou

Conștient de ceea ce se desfășoară sub ochii lui, agentul de 46 de ani, membru al Poliției Militare din Brazilia, este văzut cum se ridică încet de pe scaun, cu mâinile în sus, și se întinde pe podea.

Când unul dintre hoți se apropie să-i verifice buzunarele, polițistul reacționează și, sub amenințarea armei, îl pune pe tâlhar la pământ, relatează New York Post.

Un al doilea agresor intră apoi în cameră, dar și el este anihilat rapid de agent.

Cei doi hoți, ambii în vârstă de 19 ani, au fost arestați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă