Jaf la o bancă din Brăila. Un tânăr, căutat de polițiști, după ce a furat câteva mii de euro și a fugit

2 săptămâni in urmă 14

Un bărbat a furat miercuri, 13 octombrie, câteva mii de euro dintr-o sucursală bancară din Brăila. Angajata băncii a sunat imediat la 112, iar autoritățile încearcă să dea de urma bărbatului. Întregul moment al jafului a fost surprins de camere de supraveghere din bancă, informează DeBrăila.ro, citată de Digi24.

În imaginile surprinse, se vede cum un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși intra în sucursală și se îndreptă spre un birou. El îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani.

Femeia a deschis sertarul de lângă ea, a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat bani din sertar, acesta a fugit din bancă.

Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă, iar suspectul este acum căutat.

„Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă