Jaf ca-n filme în Dâmboviţa: S-a înregistrat în timp ce era atacat de trei tâlhari

1 lună in urmă 34

Un jaf spectaculos a fost filmat chiar de către victimă, un şofer care trecea cu maşina pe un drum pustiu. Bărbatul a fost atacat de trei tâlhari care au reuşit să blocheze drumul îngust cu o maşină fără numere de înmatriculare. Victima a avut inspiraţia de a filma toată întâmplarea.

Scenele sunt violente şi par desprinse dintr-un film de acţiune. În imagini, vedem cum unul dintre atacatori încearcă să deschidă portiera victimei, însă şoferul accelerează şi trage de volan în partea opusă şi atfel scapă.

Deşi pare că atacatorii se lasă păgubaşi, la scurt timp, şoferul maşinii care blochează drumul dă ameninţător cu spatele, iar cele două maşini aproape se lovesc. Se pare că hoţii ar fi reuşit să fure o borsetă, dar aceasta fost recuperată ulterior.

Surse din cadrul anchetei spun că autorii ar fi persoane certate cu legea din județul Ilfov. Poliţiştii spun că acest gen de tâlhărie ar fi importat din Europa şi adus în ţară de grupările infracționale care au revenit acasă, izgonite de pandemia de COVID-19.

social observator16 jaf ilfov covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă