Jador, mărturisiri șocante la Măruță: „Încă sunt sărac, așa mă simt!” Tot adevărul crunt despre copilăria lui: „Sunt țăran”

5 zile in urmă 16

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România. Artistul a povestit de multe ori despre viața și copilăria sa, recunoscând că provine dintr-o familie modestă, iar în copilărie a avut multe lipsuri. Chiar și acum, Jador se consideră sărac, deși a ajuns să facă sume de bani la care nu spera vreodată. Deși acum duce un trai bun, cântărețul spune că încă se simte sărac și a făcut o serie de dezvăluiri emoționante.

Jador face dezvăluiri emoționante

Invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Jador a povestit despre viața lui de dinainte de a deveni faimos. El a spus că a avut o copiărie dură și s-a chinuit mult pe vremea când era student.

”Copilăria mea a fost dură, ce să zic, am mâncat de pe jos, am fost la furat de cireșe, am făcut de toate, am fost la scăldat.

În primul an de facultate, eram casier la Carrefour, lucram 8 ore pe zi, iar la facultate mergeam 5 ore pe zi.

Fiecare om își iubește familia, ce să zic. În sesiune am luat doar un examen din toate opt. Am rămas cu 7 restanțe, am încercat să le iau. 

Mama și tata au cancer, mama avea și atunci. La 3 luni de când am aflat de mama, am aflat că și tata are. Oamenii nu ar trebui să se mai supere din cauza asta, e 2022 și medicina a avansat.

Nu știu cum mama a avut cancer, am avut o viață sănătoasă. Totul era din grădină, carne și legume. Avea cancer la ovare și tata la colon.

El a stat cu mama în spital, la Iași. După ce mama s-a operat și și-a revenit, el a plecat la muncă. Atunci a aflat. Am renunțat la facultate și am stat cu frații mei. Am emoții”, a mărturisit artistul. 

Se temea să nu își piardă părinții

Jador a povestit că a fost pus într-o situație foarte ingrată, pentru că trebuia să aibă grijă de părinții lui dar nici nu își dorea să renunțe la visul pe care îl avea, acela de a cânta. Artistul a povestit că mergea la câmp pentru diverse treburi în schimbul hranei.

„Ei erau bolnavi și îmi era frică să nu îi pierd, dar și că o să renunț la visul meu. Cât de egoistă e firea umană…

Mai aveam puțin să ajung la București și am zis că trebuie să renunț. A fost obiectivul meu în viață. Îți distruge viața.

Zilnic dădeam mâncare la cal și la 3 vaci, mergeam cu ele câteva zile pe lună. Am avut 40 de porci, asta e munca la țară. 

Am avut nailon în geam. Orice om, oricât de sărac e, muncește cu ziua și primeam curci la schimb. Din ele am avut până acum un an sau doi.

Eu sunt țăran, am mers la cules de cartofi pentru a primi cartofi, nu pentru bani. Nu am fost la reuniunea de liceu.

Mai râdeau, așa sunt copiii, că unul e gras, că unul e țigan. Important este cum te dezvolți după toate acestea. Echilibrul emoțional e foarte important. Încă mă simt sărac.

Înainte, părinții mei înjurau mult și mă supărau. Înainte să fie protestanți. Tata i-a promis lui Dumnezeu că, dacă o salvează pe mama, va crede în el.

Nu s-a ținut de cuvânt și apoi s-a îmbolnăvit și el. A început să creadă și tata e pastor acum”, a mărturisit Jador pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

The post Jador, mărturisiri șocante la Măruță: „Încă sunt sărac, așa mă simt!” Tot adevărul crunt despre copilăria lui: „Sunt țăran” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă