Jador, lovitură dură pentru Roxana Nemeș. Ce secret a spus despre ea, aflat la Survivor România 2021

1 lună in urmă 67

De când a părăsit competiția Survivor România, Jador a revenit în centrul atenției publicului din România. Îndrăgitul manelist nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor. Ce secret a spus despre ea, aflat la Survivor România 2021. 

Jador, lovitură dură pentru Roxana Nemeș

Invitat, de curând, în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, alături de fosta Războinică Roxana Ghiță, Jador a făcut dezvăluiri incendiare legate de Roxana Nemeș. Artistul a spus despre frumoasa blondină că nu arată la fel de frumoasă fără machiaj, așa cum apărea în jungla dominicană.

Declarațiile șocante ale fostului Faimos nu s-au oprit aici. Cântărețul a mai declarat că, din punctul său de vedere, Sorin Pușcașu de la Războinici este concurentul care nu ar avea ce căuta în competiția Survivor.

Care dintre concurente arată cel mai urât fără machiaj?

Jador: Roxana Nemeş. Nu am cum să spun despre o femeie că e urâtă! Dar arată naşpa fără machiaj.

Roxana: Mellina, mai bine mâncăm, mă simt aiurea…

Cine nu are ce căuta în competiţie?

Roxana: A venit recent. Bogdan, pentru că a luat un punct în două săptămâni.

Jador: Sorin.

Roxana Ghiță și-ar dori o aventură cu Andrei de la Războinici

Spiritele s-au încins în momentul în care Roxana Ghiță a mărturisit că și-ar fi dorit o aventură amoroasă cu Andrei Dascălu. Acest lucru nu a surprins pe nimeni, având în vedere că cei doi au o istorie împreună.

Roșcata și cu luptătorul K1 au împărtășit un moment intim la Survivor România, atunci când s-au sărutat pe plajă, în tabăra Războinicilor. Pe de altă parte, Jador a mărturisit că el este un băiat serios și nu este adeptul aventurilor.

Pe care dintre concurente ai fi vrut să o săruţi dacă nu aţi fi fost filmaţi?

Jador: Pe toate, sunt bărbat! Bine, nu chiar pe toate… Toate sunt frumoase. Nu ştiu… Pe Nemeş, recunosc”.

Roxana: Pe Andrei!

Care dintre concurenți este mai fals?

Roxana: Mellina este cea mai falsă.

Jador: Sebi a încercat o şmecherie, să se dea pe lângă mine bine să nu îl votez.

Cu cine ar vrea să aibă o aventură de o noapte?

Roxana: Cu Andrei.

Jador: Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (cu Roxana).

The post Jador, lovitură dură pentru Roxana Nemeș. Ce secret a spus despre ea, aflat la Survivor România 2021 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă