Jador, amenințat de cine se aștepta mai puțin: ‘Tu o să ieși primul’

1 lună in urmă 22

Răsturnare incredibilă de situație la Survivor România. Jador a fost amenințat de către una dintre noile concurente de la Războinici. Ce i-a spus tânăra sa rivală i-a făcut pe cei din echipa albastră să aplaude și pe Faimoși să rămână cu gurile căscate.

Jador, amenințat de cine se aștepta mai puțin

Ediția de joi, 8 aprilie, a fost plină de surpriză pentru Faimoși și Războinici. Apariția celor patru noi concurente la Survivor România a fost cel puțin interesantă. Vera și Maria s-au alăturat echipei albastre, în timp ce Irisha și Raluca au intrat în competiție alături de Faimoși.

Raluca Dumitru: Sper să fac față tuturor provocărilor. Sunt mândră să fac parte din această echipă, a Faimoșilor.

Irisha: Simt că sunt la momentul și locul potrivit. O să dau tot din mine ca să ajut echipa să ia cât mai multe puncte. Sunt sceptici și îi înțeleg. O să facem față, cu siguranță.

Vera: O să dau tot ce pot, o să fiu alături de ei și sper să nu îi dezamăgesc.

Surpriza zilei a venit din partea Mariei de la Războinici, care l-a amenințat, direct, pe Jador, spunându-i că este primul care va pleca. Războinica s-a enervat pe Faimos, deoarece manelistul i-a urat să se obișnuiască rapid cu faptul că va pierde, dacă este în tabăra albastră. Reacția Mariei a fost una incredibilă. Blondina l-a pus la punct pe artist.

Jador: Obișnuiește-te să pierzi!

Maria: Taci, mă!

Jador: Ce mi-ai zis?

Maria: Ți-am zis să taci!(…) Pentru mine, la 20 de ani Survivor România e o mare provocare. O să-i ajut pe colegii mei să-i facem pe Faimoși să plece, unul câte unul acasă. Primul o să plece Jador.

Jador: Cum? Ce a zis, mă?

Maria: Da, tu o să ieși primul!

Jador: Presimt că noi doi o să ne înțelegem foarte bine.

Maria și Vera le-au purtat noroc Războinicilor la Survivor

Cu 10 la 9, victoria jocului de recompensă a avut culoarea albastră. Războinicii și-au revenit din amorțeală și au câștigat mult râvnita ștafetă de la proba de reward din această săptămână. Sindy și Starlin de la Războinici i-au învins pe Elena și Jador de la Faimoși la o fracțiune de câteva secunde, spre frustrarea manelistului, care a scos un țipăt de eliberare, la sfârșitul jocului.

Venirea concurentelor Maria și Vera le-a purtat noroc celor din echipa albastră, fetele aducând câte două puncte fiecare, învingându-le pe Faimoasele Raluca și Irisha.

Recompensa incredibilă a constat într-o mini-excursie în Punta Cana și o masă copioasă demnă de niște învingători. Faimoșii s-au retras în tabăra roșie, învinși. Elena Marin susține că le-a lipsit un dram de noroc și o fracțiune de secundă la finalul probei.

The post Jador, amenințat de cine se aștepta mai puțin: ‘Tu o să ieși primul’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă