Jack Grealish a făcut prima ”victimă” la Manchester City! Jucătorul care l-a anunțat pe Guardiola că vrea să plece

2 luni in urmă 28

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Odată cu venirea finalistului cu Anglia de la EURO 2020, un alt star ar putea pleca, din cauza concurenței acerbe din atac, care îi reduce șansele de a fi titular.

Bernardo Silva vrea să plece de la Manchester City

Este vorba despre portughezul Bernardo Silva, despre care Pep Guardiola a dezvăluit la conferința de presă de vineri că l-a anunțat că vrea să plece de la Manchester City.

Bernardo Silva vrea să plece. Sunt doi-trei jucători care își doresc să plece. Dacă vor exista oferte pe placul tuturor, suntem deschiși la discuții, însă totul depinde de ei”, a spus Pep Guardiola.

Bernardo Silva, jucător portughez de 26 de ani, care poate evolua atât în bandă, cât și în spatele vârfului, la fel ca Jack Grealish, a fost adus de Manchester City în 2017, de la AS Monaco, pentru 50 de milioane de euro.

Concurență acerbă în atacul lui Manchester City

În cei patru ani în care a jucat în Anglia, Bernardo Silva, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului în 2019, a evoluat în 201 partide pentru Manchester City, reușind 35 de goluri și 44 de pase decisive.

Până acum, Bernardo Silva a fost un om important în angrenajul lui Pep Guardiola de la Manchester City, însă odată cu venirea lui Jack Grealish șansele de a evolua vor fi mai puține, având în vedere că în lot mai sunt, pentru posturile din benzile atacului, Raheem Sterling, Phil Foden, Ferran Torres și Ryiad Mahrez.

Etichete: manchester city , pep guardiola , bernardo silva , jack grealish
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă