Izbucnire nervoasa a lui Arafat cand a fost intrebat de ce "ardem ca soarecii in spitalele romanesti": "Este in capul dumnevoastra"

4 săptămâni in urmă 26

Raed Arafat a avut o izbucnire nervoasa la Spitalul Matei Bals, unde a avut loc incendiul, cand a fost intrebat cum este posibil ca dupa tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt sa se intample inca una asemanatoare.

"Este revolta in capul dumneavoastra", i-a spus el jurnalistului care l-a intrebat cum s-au derulat controalele in spitale care fusesera anuntate.

"Daca ati venit sa urlati la noi, aici interventia v-am explicat. Urlati dumneavoastra. Este revolta in capul dumneavoastra. Pana vedem care este situatia...

Lasati situatia pana o sa vina pompierii sa va spuna care e motivul. V-am dat toate detaliile.

Ultimul control aici a fost in noiembrie 2020.

Tonul dumneavoastra...", a strigat nervos Raed Arafat.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la parterul unui corp de cladire al Spitalului "Matei Bals" din Capitala, fiind declansat planul "rosu". Au fost afectate 4 saloane, cu degajari mari de fum. Patru persoane au decedat.

Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă