”Iz de Paszkany și Mureșan!”. Gigi Mulțescu a răbufnit după arbitrajul din CFR Cluj - Dinamo: ”Mă duc în pădure să urlu”

1 lună in urmă 16

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

La interviul de după meci, Gigi Mulțescu a acuzat în termeni duri prestația arbitrului Marcel Bîrsan, susținând, voalat, că CFR a fost avantajată clar. Mai mult, antrenorul lui Dinamo a amintit de o altă eră a clubului din Gruia, cu Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan în conducere, când despre ardeleni se spunea că erau ”preferații” arbitrilor.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Dinamo 1-0:

Gigi Mulțescu a acuzat arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj

Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate mă duc în pădure și încep să urlu. Așa ceva nu am întâlnit. Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan. Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru, parcă e predestinată culoarea asta.

Jucătorii au făcut un efort inimaginabil. Cuvintele sunt prea puține pentru ce au făcut ei astăzi. Acești arbitri nu sunt oameni. Incorecte ambele eliminări. Anton s-a împiedicat, poți da lovitura liberă, dar cum să dai cartonaș galben?”, a declarat Gigi Mulțescu.

În același timp, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că formația sa traversează un moment delicat și că va avea probleme în alcătuirea unui prim ”11” etapa viitoare, cu Clinceni, având în vedere că, pe lângă Paul Anton și Florin Bejan, va absenta și Alexandru Răuță, de asemenea suspendat.

E o situație grea pentru noi, să vedem câți morți și răniți avem. Răuță este suspendat și el. Ne adunăm, nu ne predăm. Nu mor câinii când vor alții!”, a transmis Gigi Mulțescu.

După înfrângerea cu CFR Cluj, Dinamo a rămas pe locul 14, de baraj, în Liga 1, cu 27 de puncte.

Etichete: gigi multescu , cfr cluj dinamo , marcel birsan , arbitraj cfr cluj - dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă