Ivan Patzaichin se retrage din conducerea comitetului pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii: "Am fost surprins de violenta atacurilor"

1 lună in urmă 1

Ivan Patzaichin, cel mai cunoscut canoist roman, acuza "atacuri violente" si se retrage din comitetul consultativ pentru numirea viitorului guvernator al Administratiei Biosferei Delta Dunarii, la conducerea caruia a fost propus de alianta USR PLUS.

"Cred foarte tare in ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine sa fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat sa fiu parte din acest proces, insa am fost surprins de violenta atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt multi oameni de calitate in Tulcea, si sunt convins ca vor gasi posibilitatea de a colabora si fara mine. Asa ca ma voi retrage din aceasta activitate.

Eu n-am avut niciodata alte interese decat de a contribui la dezvoltarea Deltei si la bunastarea oamenilor sai. Nu doresc sa trebuiasca sa dovedesc mereu si mereu acest lucru, sau prin prezenta mea sa pun in pericol acest proces. Sper sa continue aceasta consultare, sa duca la rezultate frumoase si le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfarsit", a scris Ivan Patzaichin pe Facebook.

Ivan Patzaichin, cel mai cunoscut canoist roman, multiplu campion olimpic si mondial, a fost invitat de Dacian Ciolos si Dan Barna sa conduca procesul de desemnare a guvernatorului Deltei si a conducerii executive a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), responsabilitate care a revenit USR PLUS dupa negocierile cu partenerii de coalitie.

Initial, Patzaichin "a acceptat sa dea o mana de ajutor in acest proces prin care USR PLUS propune in premiera o desemnare transparenta si consultativa pentru stabilirea conducerii executive ARBDD", a scris Ciolos pe Facebook in urma cu cateva zile.

Citeste si:

Ivan Patzaichin, insarcinat sa aleaga viitorul guvernator al Deltei Dunarii. Dacian Ciolos: "Va forma un grup consultativ reprezentativ, care va propune o lista scurta de candidati"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă