Iureș la Universitatea Craiova! ”Toată lumea vorbește că Bergodi e un prost!”. Tehnicianul acuză!

5 luni in urmă 17

FCSB - FC Arges (duminică, ora 21:30, Digi Sport 1)

Simona Halep - Garbine Muguruza (duminică, ora 13:00, Digi Sport 1)

Cristiano Bergodi (55 de ani) nu a mai suportat și a refulat la finalul partidei. Atât la flash interviu, cât mai ales și la conferința de presă. Tehnicianul italian este supărat pe anumite persoane din cadrul clubului, pe care le acuză că destabilizează atmosfera din rândul jucătorilor.

”Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei​!

Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu!”, a spus, vizibil iritat, pe alocuri furios, Bergodi.

Cristiano Bergodi, un car de nervi. ”Nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia!”

După ce ”s-a descărcat” la flash-interviu, antrenorul a mai avut o reacție nervoasă și la conferința de presă.

”Eu încerc să fac ceva, muncesc împreună cu jucătorii. Eu zic că s-au comportat bine în aceste momente, nu e ușor, dar trebuie să avem și răbdare. Eu zic că trebuie felicitați jucătorii. Suntem pe primul loc, avem 4 victorii din 4.

A fost acel meci din Georgia care ne-a dezamăgit pe toți și eu sunt primul vinovat, dar nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia! Dinamo Moscova, a fost eliminată și ea de Tibilisi.

Păcat, știu că a fost o dezamăgire mare. Dar ne gândim la campionat, gata cu Georgia”, a completat italianul, la conferința de presă de după meci.

Rezultatele Craiovei din noul campionat

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 0-1Universitatea Craiova - Astra 2-0FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1

Etichete: cristiano bergodi , craiova voluntari 1-2 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă