„iUmor” sezonul 10 – Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

3 săptămâni in urmă 1

„iUmor” sezonul 10 a început duminică, 14 februarie și se anunță a fi unul spectaculos. Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiune grea. Pe parcursul noului sezon, telespectatorii vor avea parte de momente și invitați speciali. De asemenea, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Rămâne de văzut cine va reuși să impresioneze cu talentul său.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au parte de momente speciale

UPDATE 25 martie: Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania Costache mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor.

 „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița.

 Reacțiile au fost mai mult decât aceasta spera, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta.

„Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!”, a spus bendeac.  „A fost cel mai bun număr al tău de la iUmor de până acum”, i-a spus și Delia, iar cei de acasă au votat-o și au trimis-o direct în finală.

UPDATE 24 martie: Alexandru și Liana Avădanei, doi părinți greu încercați în pandemie, vin miercuri, de la 20.30, la Antena 1 la iUmor ca să se distreze și să… fugă de acasă!

Cum în oraș nu pot ieși de mai bine de un an, cei doi părinți au văzut în participarea la iUmor o mică evadare din rutina zilnică sperând că vor găsi înțelegere în persoana lui… Cheloo, singurul jurat care este și părinte!

„Nu se aude niciun copil, avem spectacol, socializăm cu oameni, ce poți să îți dorești mai mult?!”, a spus Alexandru, care a pregătit alături de soția sa un număr inspirat de viața lor de cuplu, după apariția celor doi copii.

UPDATE 23 martie: Ștefania Costache revine miercuri, 24 martie, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, cu un număr surprinzător pentru cei trei jurați.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor într-un mod neașteptat.

 „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița.

Reacțiile au fost peste aşteptările ei, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta. „Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!”, a spus el.

UPDATE 18 martie: Alexandru Ghețan a impresionat seara trecută jurații iUmor, dar și pe cei de acasă, astfel că a fost votat și trimis direct în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon.

Alexandru este prezentator la un post de radio din Republica Moldova, lector universitar, apicultor și a dovedit că merită un loc și în stand-up! “Omul este foarte mișto. Este un om care poate să ajungă în finală”, a fost de părere Mihai Bendeac, iar cei de acasă i-au dat dreptate și l-au votat în aplicația Antena 1 pentru a-i oferi această șansă. 

UPDATE 16 martie: Dacă în edițiile trecute s-au întâlnit cu șefi de stat, jurații iUmor îi vor avea în față miercuri, de la 20.30, la Antena 1, pe Maradona și Pablo Escobar, două personalități care cu greu pot fi uitate.

Angel Popescu este cel care va intra în pielea lui Maradona, iar rolul nu este cu nimic întâmplător!

Actorul a fost fotbalist la Dinamo București, echipă la care a jucat la nivel profesionist. ”Angel Popescu este unul dintre cei mai talentați oameni din sfera asta televizionistică, dar și cel mai mare fan Maradona din România”, a spus Mihai Bendeac.

UPDATE 11 martie: Marie Janette a avut seara trecută o revenire de senzație, chiar dacă în sezonul 9 lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

„Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam”, a explicat tânăra, care a fost trimisă în finală.

„iUmor” sezonul 10 - Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

De această dată, Marie Janette s-a ambiționat să obțină măcar două voturi pozitive, iar supriza a fost cu atât mai mare atunci când a primit toată încrederea juraților, dar și a celor de acasă.

„La Cheloo nu îmi fac speranțe, el este foarte greu de convins. Cheloo e boss-ul ăla din instanță, dacă ajungi în instanță și ajungi la capăt, Cheloo este level 99 plus”, a mai spus ea înainte să intre pe scenă.

UPDATE 10 martie: Juratul Mihai Bendeac are parte de o nouă farsă la filmările „iUmor”, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, când echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naștere cu mult în avans.

Ziua de filmare a început cu multe urări de „La mulți ani” pentru Mihai Bendeac, juratul crezând inițial că e o farsă care va dispărea ușor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitați și muzică pe gustul său, cu apariții-surpriză și tort, actorul a fost complet uimit.

„iUmor” sezonul 10 - Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

„Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere.

„Ziua mea e pe 16 februarie și ei m-au sărbătorit pe 4… dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut același lucru! Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului… un mix de emoții…”, a mărturisit Mihai.

UPDATE 5 martie: Preferata publicului și cea desemnată de voturi pentru a merge în finală, seara trecută, este Daria Ștefania, o elevă de 17 ani, a cărei viață s-a schimbat în urmă cu șapte ani, după o întâlnire cu Cheloo.

Daria a povestit că s-a întâlnit în avion cu juratul iUmor, iar acesta ar fi făcut o remarcă la adresa greutății considerabile a copilei. De atunci, Daria a început să aibă grijă de sănătatea și de greutatea sa, iar în plus, a început să scrie.

Ca urmare, textul său a fost extrem de apreciat de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. De fapt… a fost atât de bun încât lui Mihai Bendeac i-a fost greu să creadă că a fost scris de o adolescentă. “Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus juratul.

UPDATE 3 martie: Mihai Bendeac este confruntat, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, de două personaje celebre pe care le-a creat – Roby Roberto și Malone.

Roby Roberto și Malone îl confruntă pe Mihai Bendeac miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei doi tineri susțin că ei ar fi sursa de inspirație pentru personajele făcute celebre de juratul „iUmor” în serialul „Băieți de oraș”.

„iUmor” sezonul 10 - Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

„Am văzut că voi faceți diferite filmulețe pe stilul acesta, iar o mare parte a celor care s-au uitat de-a lungul timpului la serial au avut această idee indusă cum că personajul principal din «Băieți de oraș» ar fi inspirat din tine”, a spus Mihai Bedeac. „Păi… așa aș fi crezut și eu… eu așa sunt de mic copil”, a replicat Roby Roberto.

UPDATE 23 februarie: Ziua de difuzare a show-ului „iUmor” va fi schimbată. Pentru că „Chefi la cuțite”, cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu va fi transmis pe intervalul orar în care puteam viziona „iUmor”, aceasta din urmă a fost mutată miercurea, de la 20.30. Așadar, următoarea ediție „iUmor” va fi transmisă pe 3 martie.

UPDATE 22 februarie: În ediția doi a sezonului 10 „iUmor” a urcat pe scenă un invitat de-a dreptul special, Sorin Pârcălab, care a făcut spectacol încă din prima clipă și a amuzat jurații.

Sorin Pârcălab este unul dintre invitații speciali din această seară, care a deschis în forță ediția doi din sezonul 10 „iUmor”.

Aceasta a venit cu cele mai savuroase glume despre curieri și despre peripețiile petrecute în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar replicile sale au avut un efect excepțional asupra juraților, pe care i-a făcut să râdă în hohote.

UPDATE 15 februarie: În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor, pe scenă la roastul istoric a fost Vladimir Putin, interpretat de actorul Răzvan Oprea. De altfel, aceasta a fost una dintre cele mai așteptate surprize ale serii.

Primul pe lista sa a fost Cheloo, despre care a spus că e cel mai ciudat om de la această emisiune. Mihai Bendeac e cunoscut în Rusia ca fiind un actor desăvârșit, iar Delia e o mare cântăreață în România, dar doar în capul ei.

„iUmor” sezonul 10 - Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

Vladimir Putin a vorbit și despre problemele actuale ale Capitalei, și anume lipsa căldurii. „Am aterizat ieri la București.

Am crezut că o să fiu primit cu foarte multă căldură. Aiurea! Primarul vostru a spus că nu poate să ofere mai mult de 19 grade” , spune Vladimir Putin, potrivit A1.ro

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii, iar Dan Badea și Șerban Copoț vor fi, ca de fiecare dată, în spatele scenei.

Vor exista momente care îi vor lăsa pe aceștia cu gura căscată. Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care a avut premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat.

Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele „iUmor” 10

Serialul „I mai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon „iUmor” și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

„«I mai mult Umor» este povestea nevăzută din spatele produsului finit «iUmor», este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin, protagonistul serialului „I mai mult Umor”.

Cum se votează la „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni. Premiul la „iUmor” este de 20.000 de euro.

Andrei Ungureanu a câștigat finala „iUmor” 2020 și premiul de 20.000 de euro

Andrei Ungureanu a câștigat marea finală „iUmor”, sezonul 9. Băiatul cu Tourette a făcut senzație pe scenă în fața juraților, așa că în cele din urmă a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

„De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette, dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare.

„iUmor” sezonul 10 - Ștefania Costache, votată de public să intre direct în finală

Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun.

4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie.

Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic „b…” sau „f…”. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a spus Andrei Ungureanu atunci când s-a prezentat în fața publicului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă