Iuliu Mureșan, săgeți către Paul Anton. „Nu mai vrea, dar are contract! Nu pleci când vrei!” Dinamo vrea să-l vândă pe mijlocaș. „E disponibil!”

2 luni in urmă 40

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a trimis săgeți către Paul Anton după ce Camera pentru Soluționarea Litigiilor a dat dreptate clubului din „Groapă”.

Paul Anton spera să devină liber de contract, dar Camera pentru Soluționarea Litigiilor a respins cererea fotbalistului. Astfel, Iuliu Mureșan a ținut să îl atace pe fotbalistul care se află pe lista de transferuri a celor de la Universitatea Craiova.

Administratorul special al lui Dinamo i-a transmis lui Paul Anton să își respecte contractul, toate acestea deoarece de la gruparea din „Ștefan cel Mare” nu pleci când vrei”. Mai mult, Iuliu Mureșan a lăsat se înțeles că îl bănuiește pe mijlocaș că se dă lovit, după ce a acuzat probleme în cursul zilei de miercuri.

Iuliu Mureșan, săgeți către Paul Anton

Iuliu Mureșan a vorbit și despre o posibilă plecare a lui Paul Anton și a transmis că Dinamo este dispusă să îl vândă pe mijlocaș, dar că nu are nicio ofertă concretă în momentul de față.

„Nu mai vrea, dar are contract, e la un club și nu mai merge că nu mai vrea. Nu e la un club de unde pleci când vrei sau faci ce vrei. A revenit de o săptămână, dar ieri a zis că îl ține un pic unde a avut o problemă. Nu știu ce să zic, probabil așa e.

Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă. E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a spus Iuliu Mureșan pentru Pro X.

Iuliu Mureșan, mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo

„Am sperat la mai mult la cele două meciuri din deplasare. Mai puteam lua 1-2 puncte. Înainte de campionat nu ne dădea nimeni nicio șansă, dar am câștigat două meciuri, avem 6 puncte, și suntem încrezători că o să facem puncte cu Mioveni. Chiar am avut o discuție cu băieții și am subliniat importanța meciului care urmează. Trebuie să facem puncte ca să rămânem într-o zonă cât mai confortabilă a clasamentului”, a spus Iuliu Mureșan pentru sursa citată mai sus.

The post Iuliu Mureșan, săgeți către Paul Anton. „Nu mai vrea, dar are contract! Nu pleci când vrei!” Dinamo vrea să-l vândă pe mijlocaș. „E disponibil!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă