Iuliu Mureșan recunoaște interesul pentru Adrian Mutu. „Se află pe lista noastră încă de la început

3 săptămâni in urmă 19

Iuliu Mureșan recunoaște interesul pentru Adrian Mutu, antrenorul celor de la FCU Craiova. Administratorul special al celor de la Dinamo nu ascunde faptul că există o listă scurtă de antrenori de unde îl va alege pe înlocuitorul lui Dario Bonetti și pe care se află și numele fostului decar al naționalei.

ProSport a anunțat, astăzi, că Adrian Mutu și-ar fi dat acordul verbal să vină la Dinamo, imediat după ce va „dispărea” italianul Dario Bonetti. „Briliantul” a purtat aceste discuții cu administratorul special al celor de la Dinamo, Iuliu Mureșan, dar și cu administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu.

Se pare că s-au creat două poluri de putere la Dinamo și fiecare dintre acestea dorește să-și impună și să-și demonstreze superioritatea. Pe de o parte, suporterii DDB și Nicolae Badea, care îl vor pe Mircea Rednic, pe de altă parte, Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, care îl vor pe Adrian Mutu.

Iuliu Mureșan confirmă interesul pentru Adrian Mutu 

Iuliu Mureșan nu recunoaște faptul că a stat de vorbă cu Adrian Mutu și că există un acord, fie el și verbal. Cu toate acestea, admite faptul că Adrian Mutu este pe lista scurtă a antrenorilor care pot veni la Dinamo, după ce va fi îndepărtat oficial Dario Bonetti.

„Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract… Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Chiar dacă nu a fost chemat la o primă rundă de discuții între Mircea Rednic și Nicolae Badea, Iuliu Mureșan a declarat, în urmă cu câteva zile, nu le poartă ranchiună. Acesta a exclus orice formă de conflict cu Mircea Rednic, alături de care a lucrat la CFR Cluj, dar pe care l-a dat afară, în acea perioadă.

„Avem antrenor cu contract valabil pe Dario Bonetti. Nu pot fi doi antrenori la un club, eventual un antrenor și un director tehnic. Nu e adevărat că azi trebuie să ne întâlnim cu domnul Badea și Mircea Rednic. Cu Mircea Rednic mă pot vedea oricând. Nu s-au răcit relațiile cu Mircea Rednic. Ne-am întâlnit de mai multe ori”, a declarat Iuliu Mureșan, la ProSport Live.

The post Iuliu Mureșan recunoaște interesul pentru Adrian Mutu. „Se află pe lista noastră încă de la început appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă