Iuliu Mureșan, răspuns direct pentru Gigi Mulțescu, după scandalul de la CRF – Dinamo: „M-a distrat foarte tare! Vă spun sincer asta” Ironii pentru antrenor

1 lună in urmă 10

Iuliu Mureșan i-a răspuns lui Gigi Mulțescu, după ce antrenorul a acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan de la meciul cu CFR Cluj și a spus că felul în care acesta a condus partida i-a amintit de perioada Paszkany – Mureșan.

Dinamo a pierdut la Cluj, 0-1, iar „câinii” au acuzat extrem de dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan. Acesta i-a eliminat pe Paul Anton și Florin Bejan încă din prima repriză, iar Ion Crăciunescu l-a criticat violent.

Mai mult, Marcel Bîrsan a fost amenințat de fanii lui Dinamo și se teme pentru viața lui. Doi suporteri au ajuns deja la secția de Poliție.

Iuliu Mureșan, răspuns direct pentru Gigi Mulțescu, după scandalul de la CRF – Dinamo: „M-a distrat foarte tare! Vă spun sincer asta”

Gigi Mulțescu a reacționat nervos după partidă. „Miroase a iz de Paszkany și Mureșan! Îmi vine să urlu!”, a spus antrenorul, care l-a acuzat extrem de dur și pe Marcel Bîrsan.

„Nu am sughițat, dar… am sughițat până a dat CFR-ul gol. Am văzut declarația lui Gigi Mulțescu, m-a distrat foarte tare. Vă spun foarte sincer că niciodată nu am avut rezolvări cu arbitrii.

Vă spun foarte sincer. Influență la FRF au cei care sunt mai aproape de Federație, care sunt aproape acolo, toată ziua la o cafea. Noi suntem mai departe de București.

Este o problemă psihologică. Atunci când ești pe val, ești tare, lumea își caută justificări, iar arbitrii sunt influentați să greșească în favoarea celor puternici.

În general, oamenii nu țin cu cei slabi. Domnul Gigi Mulțescu, pe care îl respect foarte mult, ca om și ca antrenor, chiar dacă nu a câștigat prea multe trofee, e un antrenor foarte bun. Nu am avut niciodată vreun cuvânt de scădere..” , a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Gigi Mulțescu, strigăt de disperare după eșecul cu CFR Cluj

Gigi Mulțescu a fost un munte de indignare după meciul pierdut de Dinamo, 0-1 la CFR Cluj. Antrenorul a acuzat după meci atât echipa gazdă, cât și arbitrajul lui Marcel Bîrsan.

„Mă încearcă un sentiment de indignare, dar nu pot să mă duc decât în pădure, să urlu acolo. Este inimaginabil, miroase a iz de Pazskany și de Mureșan.

Ce pot să le spun mai mult, cuvintele sunt prea slabe. Nici nu merită niciun fel de atenție. Acești arbitri nu sunt oameni. Sunt injuste și incorecte, același gen de fault, poți să dai fault, dar să dai galben???

Nu pot să discut prea mult de asta. E tragic, să recunoaștem. O să vedem. Răuță lipsește, cumul de cartonașe, dar să vedem. Ne adunăm, nu mor câinii când vor alții.

Când a fost transferat a fost un cor al ciocănitorilor, clevetitorilor, că ce caută un asemenea portar. Și-a asteptat rândul, dar se vede ce portar de clasă”, a declarat Gigi Mulțescu la finalul meciului.

The post Iuliu Mureșan, răspuns direct pentru Gigi Mulțescu, după scandalul de la CRF – Dinamo: „M-a distrat foarte tare! Vă spun sincer asta” Ironii pentru antrenor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă