Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

3 săptămâni in urmă 21

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021, 17:44 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 17:54

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat în niciun moment cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

ProSport a anunțat că tabăra Zăvăleanu-Mureșan ar fi ajuns la o înțelegere cu Mutu. Conform sursei citate, tehnicianul și-ar fi exprimat acordul să o preia pe gruparea din Ștefan cel Mare, chiar dacă Nicolae Badea, conducătorul din umbră, și DDB merg în continuare pe mâna lui Mircea Rednic.

Gazeta l-a contactat pe Mureșan, care a recunoscut că Mutu se află pe lista clubului, dar care dezminte un acord între antrenor și Dinamo.

„Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti, antrenorul din acte al „câinilor”? „El tot trimite mesaje directe sau prin avocați ca va reveni în România după ce va avea test negativ. Dar nu știu dacă va continua, nu știu exact nici dorința lui”, mai spune Mureșan.

Eu cu Mircea Rednic n-am discutat, nu știu cum decurg negocierile
Iuliu Mureșan, președinte Dinamo

Mircea Rednic pune o condiție înainte de a continua negocierile cu Dinam

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională provocată de meciurile naționalei.

Antrenorul se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi au avut un conflict în 2013, când colaborau la CFR Cluj. Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica.

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă