Iuliu Mureșan, plin de nervi după înfrângerea lui Dinamo: „Ne-am tăiat, e alarmant! Echipa n-are vlagă!” Mesaj pentru Rednic? „Nu poți să aduci 100 de jucători!”

2 săptămâni in urmă 28

Iuliu Mureșan i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo! Conducătorul din „Ștefan cel Mare” a recunoscut că se aștepta la măcar un egal la Voluntari.

La finalul meciului de luni, Mureșan i-a transmis lui Rednic că n-are de gând să mai facă transferuri și așteaptă ca jucătorii să depășească blocajul mental.

„Nimeni nu poate să-mi reproșeze că n-a avut șansă. Am fost corect cu ei! Să fie realiști și să nu mai caute scuze”, a spus Mircea Rednic.

Iuliu Mureșan, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: „Sunt datori! N-au vlagă!”

Iuliu Mureșan a scos în evidență că șefii lui Dinamo și-au făcut datoria, iar echipa a scăpat de depunctare, însă jucătorii lui Mircea Rednic n-au scăpat de critici.

Dinamo n-a mai bătut pe nimeni din luna august, iar în deplasare n-a scos nici măcar un punct, în acest sezon din Liga 1. În plus, „câinii” au ieșit repede și din Cupa României.

„M-am așteptat la măcar un egal. Refuz să cred că e o lipsă de valoare. E alarmantă situația! Nu poți să aduci 100 de jucători! Am condus, iar apoi, pe o scădere a nivelului și concentrării, am luat două goluri. E și un blocaj mental, în deplasare n-am luat niciun punct! Azi, ne-am tăiat! Sunt îngrijorat și foarte nemulțumit. Sper că se vor îndrepta lucrurile. Jucătorii sunt datori față de fani, față de meseria lor!

Ne lipsește dorința de a câștiga. Echipa e fără vlagă! Antrenamentele lui Rednic sunt foarte bine, iar noi, ca administrație, suntem cu salariile la zi, iar asta nu e normal în Liga 1. Am obținut niște succese! Am deblocat transferurile, azi a fost aprobat planul de reorganizare. Am scăpat de o depunctare de nouă puncte. Poate nu mai aveam nicio șansă”, a spus Iuliu Mureșan.

The post Iuliu Mureșan, plin de nervi după înfrângerea lui Dinamo: „Ne-am tăiat, e alarmant! Echipa n-are vlagă!” Mesaj pentru Rednic? „Nu poți să aduci 100 de jucători!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă